Снимка: архив, Булфото
fallback

Протестът на превозвачите, зад който застанаха и правителството, и парламентът, накара левицата да поиска изслушване на премиера Бойко Бориков в НС.

Социалистите искат да чуят лично от него позицията му за Втория мобилен пакет, срещу който въстанаха шофьорите ни.

Oще по темата

"Очакват се утре масови протести на българските превозвачи. Става въпрос за над 100 хил. български домакинства", коментира зам.-председателят на групата на БСП в НС Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна. Според него ситуацията е тежка.

"Тук не е става въпрос за заяждане, а за загриженост за българските превозвачи", отсече той и допълни, че въпросът не е дори да се изложим пред чужденците.

"Не е въпросът да се изложиш пред чужденците, а страшното е когато се излагаш пред собствения си народ. Да се обединим и нека да изслушаме министър-председателя", призова Стойнев.

Той призова, както парламентът е бил обединен в петък за обща позиция по темата за Втория мобилен пакет, така и днес това да се случи и премиерът да бъде извикан за изслушване.

В крайна сметка зам.-шефът на Народното събрание Емил Христов обяви, че ще уведоми премиера за искането на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Реч на премиера

преди 5 години

АААА... ЪЪЪЪЪЪ. Ще видимЕ. Ще ходимЕ. Ще разпоредя! И те това ще е речта на каратиста, футболиста, тенесиста - той и доктор на нАуките. Честито!

14

5

преди 5 години

Моля ви тогава искам да съм *** човек

13

Анонимен

преди 5 години

Ако не отговаряме на исканията на гроб ,сме *** народ. Ако си търсим правата сме престъпници, ако нададеш глас си от друга партия. Аз бих казала на гроб . Да ние ,ще си търсим правата и не участваме в слепотата ви ,че всичко наред . И нека да не забравим ,че сме в България ,а не в Северна Корея да нямаме право да избираме. Или пък греша ?

fallback