Снимка: архив "Булфото"
fallback

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкритикува употребата на военна сила в Сирия.

"Конфликтът в Близкия изток  не може да бъде решен с военни средства. Използването на военна сила само задълбочава проблемите, а не ги решава“, смята тя.

Oще по темата

Лидерката на социалистите  е категорична, че употребата на химическо оръжие е недопустимо, но такава употреба в Сирия според нея трябва да бъде установена от независимо разследване на ООН.

Нинова смята, че военни действия, без санкция на ООН и влошаване на отношенията между САЩ и Русия, ни отдалечават от постигането на траен мир в Близкия изток, което е изключително важно и за региона, и за Европа, и за България.

"Конфликтът може да се прекрати само с трайно политическо решение. Мястото за това е Съветът за сигурност на ООН, където да се свали напрежението и чрез диалог да се намери устойчиво решение на кризата", смята още Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 6 години

Това е госпожа Гаварит Москва.

35

анонимен

преди 6 години

направете митинг пред ам посолство бьлгария не подкрепя убиици и не гонируски дипломати ние още не сме разбрали кои уби г марков и с какво и коиотрови сергеи антонов и с каква отрова ние искаме да живеем в мир не искамда умирам заради петрола и печалбата от орьжието с празни приказки не става

34

Курнелия лицемерка

преди 6 години

Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите в Русия, е на това му казвам лицемерие. То и затова електората им се състои главно от жертви на телефонни измами.

fallback