Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Виждаме много рязък завой в най-голямата опозиционна партия, който е опасен. Това заключи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков след скандала между най-голямата партия в парламента и БСП, предизвикан от Facebook статус на социалиста Таско Ерменков.
Oще по темата

"Червеният" депутат написа в социалната мрежа, че 90% от хората в анексирания Крим са гласували за Путин на президентските избори и риторично попита дали Западът е чул гласа на Крим, което разгневи ГЕРБ.

Ненков отбеляза, че всяко едно разделение в Европа е пагубно и на Балканите могат да изникнат много такива казуси. Няма как като европейска държава да не застанем зад позицията на ЕС спрямо Украйна. Трябва да сме солидарни с нашите европейски партньори, обясни Ненков пред Bulgaria ON AIR

Той обяви, че ГЕРБ иска ясна позиция от Корнелия Нинова по въпроса и становище дали партията е солидарна с мнението на Таско Ерменков. 

Александър Ненков коментира още, че широко дискутираната сделка за ЧЕЗ е частна и "не трябва да минаваме границите на елементарните пазарни отношения". Той посочи, че чешката страна е тази, която продава и все още не се знае дали България ще участва в сделката. 

"Цената на енергията няма отношение към сделката. КЕВР определя цената на електроенергията", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR" и добави, че институциите и контролните органи у нас трябва да си свършат работата.

Александър Ненков посочи, че от ГЕРБ са се отказали от Истанбулската конвенция заради голямото напрежение около евентуалното ѝ ратифициране. Народният представител подчерта, че самият той е против еднополовите бракове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 62: Заслуга за влизането на България в ЕС имат не само БСП, но и правителствата преди това, за това никой не спори. Но по време на правителството на Станишев хванахме последния вагон на последния влак. Иначе сега щяхме да сме на уж стартовата позиция на Сърбия и Черна гора.А ГЕРБ по това време ги нямаше изобщо. А сега те наготово - най големите европейци.

62

Анонимен

преди 6 години

БСП се доказват като истинска българска партия и затова сега е този вой срещу тях.

61

Анонимен

преди 6 години

Стягайте се, комунистите си показаха истинското лице. Да ги изметем и на тези избори !!!!

fallback