Архив: Булфото
fallback

От БСП отново настояха държавата да купи ЧЕЗ и обявиха, че не са съгласни кабинетът да бъде съдружник с Гинка Върбакова.

"Ние си стоим зад позицията - държавата да изкупи ЧЕЗ. Не сме съгласни българската държава, българското правителство да е съдружник с Гинка от Пазарджик, неизвестни офшорни компании, зад които не знаем какво стои", настоя соцлидерката Корнелия Нинова по повод намерението държавата да купи контролен дял от ЧЕЗ.

Тя запита и кога Бойко Борисов е узрял за тази идея.

Oще по темата

"Само преди две седмици в Сандански премиерът заяви, че това е сделка между два частни субекта и че държавата няма никаква роля там. А после дойде на нашата теза", допълни Нинова.

По думите й заради сделката за ЧЕЗ е забъркан и международен скандал.

"Докато сме на върха на Европа, Борисов забърка международен скандал с друг европейски премиер, прехвърляйки отговорност там. Това е поредният удар върху европейския образ на България", отсече Нинова.

Червената шефка настоя и че вчера на изслушването е станало ясно кой стои зад Гинка Върбакова.

"Гинка повтори изказвания от пресконференция на ГЕРБ за "Техноимпекс" – вече е ясно кой стои зад нея", настоя Нинова.

Вчера Върбакова атакува Нинова и попита "как една млада дама на 28 години, от село Крушовица, може да си купи "Техноимпекс".

Според социлдерката обаче разликите са много и най-голямата е, че закупуването на "Техноимпекс" не влиза в домовете на 3 млн. българи и не им бърка в джоба за сметките за ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Анонимен

преди 6 години

Нема такива нема онакива сите сте едно и народа вече го разбра !

175

смехурко:))))))

преди 6 години

Крушовенке Крушовенке пак те зашлевиша от ПазрджикШАМАР голям но си свикнал нищо че бил голям.То другарчето Ковачки се е жалвал в парията майка.ЖАЛКИ СТЕ ОТ БОЯДИСАНОТО БКП НА БСП.С наглост най голяма се...... дори по двама

174

смехурко:))))))

преди 6 години

Вчера след като госпожа Върбакова о к а добре другарката Нинова.И се видя поредната и лъжа.Днес с най голяма наглост продължава с лъжите и въпросите си.Но отговор за нейните далавери не даде .Видя се че е под нивото на госпожа Върбакова и избяга с поредните заплахи за съд и Страсбург.Е другари и другарки колко сте нагли и вечно бягащ

fallback