Архив: Булфото
fallback

В Обединени патриоти останаха много доволни от решението на премиера Бойко Борисов да стопира ратификацията на Истанбулската конвенция.

"Реакцията му показва, че има здрав политически инстинкт и се вслушва в съветите на партньорите си и реагира по най-добрия начин", похвали го Станислав Станилов.

Oще по темата

Според него Конвенцията е крайно непопулярна и българското общество не е готово за нея, защото има други нагласи и едва ли някога ще мине през парламента, защото хората няма да я приемат.

"Така че Борисов, когато видя, че обществото е против нея, той даде на заден ход и е прав, защото обществените нагласи са в обратна посока и Конвенцията не може да мине дори да се подлага на гласуване“, настоя Станилов.

Той отрече да има трус в управляващата коалиция, след като двама от лидерите на малкия партньор във властта Красимир Каракачанов на ВМРО и Волен Сидеров на "Атака" заплашиха, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана от НС, ще се стигне до разпад на кабинета.

"Политиката остава една и съща - тази, която е написана в управленската програма“, обясни Станилов.

Борисов вчера отсече, че Истанбулската конвенция ще бъде приета само ако има абсолютен консенсус по нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 6 години

Има и за това ще спечели и следващите избори.

37

до герб

преди 6 години

гербераст, погледни си 24-те - и единствения + и можеш да си направиш отлично изводите колко ви вярват хората на шайката крадливи суджуци! Та така, и за вярата и за избирането ви, БЯХТЕ ДОТУК!!! Скоро ще имате дежавю от президентските избори!EPIC FAIL. SORRY! SYSTEM REBOOTED!!! СЛЕД РЕСТАРТА, ТУМОРА герб повече няма да управлява, а поставен в опозиция ще се разпадне като няма откъде да краде!

36

Анонимен

преди 6 години

ГЕЙОВЕ И ЕВРЕЙ РAЗСИПВAТ БЪЛГAРИЯ( ГЕРБ)

fallback