38

Анонимен

преди 6 години

Има и за това ще спечели и следващите избори.

37

до герб

преди 6 години

гербераст, погледни си 24-те - и единствения + и можеш да си направиш отлично изводите колко ви вярват хората на шайката крадливи суджуци! Та така, и за вярата и за избирането ви, БЯХТЕ ДОТУК!!! Скоро ще имате дежавю от президентските избори!EPIC FAIL. SORRY! SYSTEM REBOOTED!!! СЛЕД РЕСТАРТА, ТУМОРА герб повече няма да управлява, а поставен в опозиция ще се разпадне като няма откъде да краде!

36

Анонимен

преди 6 години

ГЕЙОВЕ И ЕВРЕЙ РAЗСИПВAТ БЪЛГAРИЯ( ГЕРБ)

35

ТЪЙ-ТЪЙ

преди 6 години

ТЕ И МАГАРЕТАТА ИМАТ ИНСТИНКТ. И АКО ТОВА НЕ Е ПОДИГРАВКА С БАНКЯНСКИЯ ШОП ИЛИ ПРОСТОТИЯ НА "ДОВОЛНИТЕ"- ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.

34

ГЕРБ

преди 6 години

Преди дванадесет години създадохме движението Граждани за еврооейско развитие на България. После станахме партия , за да доведем докрай замисленото от нас управление в полза на обществото и в синхрон с европейските ценности и демокрация.Както виждат всички, инстинкта на лидера ни и идеите на нашата партия са национално ориентирани, а не сляпо послушни на евросъюза.Затова хората ще продължават да ни вярват и избират.Ние няма да ги подведем.

33

123

преди 6 години

Прави се на луд мерзавеца.Вчера го гледах по БТВ. Не може човек нарекъл собствения си народ - лош генетичен материал да заема такъв пост.

32

Анонимен

преди 6 години

Хвалете го патриоти и.......ти, че може да ви е за последно. При толкова лъжи може следващият път да гледате Нар. събрание отвън.

31

ни са знай

преди 6 години

То пък един инстинкт....в целофан увит!

30

до През 2025 г.

преди 6 години

тя вече има опит пред камера.....от Междузвездни войниno jabba. no badda

29

През 2025 г.

преди 6 години

в ЕС ще се снимa трилогиятa " Плaнетaтa нa и з р о д и т е"В еднa от глaвните роли нa третополов мутaнт ще игрaе Цецкa Цaчевa!

28

Анонимен

преди 6 години

То на фурнаджийската лопата, кой му вярва вече, за 24 часа три пъти си мени мнението

27

....

преди 6 години

Прай се на умряла лисица...за това му проговори инстинкта за самосъхранение...ще я вкара преди и след некой празник...може и на 112 да се обади да опразнят НС докато я гласуват.:)...требва да сме още по мнителни.

26

читател

преди 6 години

на мен ми е интересно защо не я отпечатат таз Конвнция за да я прочетат хората а не да слушам разни селски философи да ми обясняват как европейците били *** и прости и крадливи. С документ като тоз се цели да се покаже че хората имат еднакви права. Като попиташ колко човека живеят в това село или град да ти кажат истината а не да се имат в предвид само мъже от 10 години нагоре, в много райони на България жените и децата още не са признати за човеци, как само на нас всичко ни пречи не знам

25

ivailo

преди 6 години

Инстинктът на Борисов му подсказа, че натиска ли за приемането на тая конвенция - пада от власт :)))

24

Джендър

преди 6 години

г-н Борисов, ще направим голо хоро пред дома ви в Банкя! :(Ние вярвахме във Вас!

23

Анонимен

преди 6 години

Да плачеш ли, да се смееш ли. Шашми и врътки за аборигени.

22

lili

преди 6 години

razboynicite na op.iskat da ne mine za da biqt jenite si i iznasilvat decata si patrioti pred babicki i negramotni balgari

21

Анонимен

преди 6 години

Борисов каза, че се рестартира кампанията за промиване на мозъци, докато на повечето българи им писне и се оджендърят, а не че няма да се ратифицира ИК.

20

Анонимен

преди 6 години

Защо се радвате? Той давал на заден ход. Който дава назад все някога пак ще даде напред. Докато не я отхвърлят или не направим референдум, няма да спя спокойно.

19

Е, хубаво

преди 6 години

И сега...всичко друго не е мара втасала.......нещастници!