Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Вотът на недоверие, иницииран от БСП и насочен срещу "Борисов 3", се провали, но според депутата от ДПС Джейхан Ибрямов той е разобличил истинското лице на текущото управление на България – неадекватно.
Oще по темата
"Кабинетът няма стратегия. Няма как две партии от различен политически спектър и с различни програми да управляват една държава заедно. Едните са крайни националисти, а другите част от европейското семейство. Борисов напълно осъзнава грешката, която допусна с официализирането на крайните националисти във властта", отбеляза народният представител.

В студиото на "Денят ON AIR" гостът посочи, че далеч не е изключено правителството да си отиде и то по време на европредседателството, тъй като еврошефството касаело държавата, а не която и да е партия. 

Той също така уточни, че диалогът в политиката и между партиите е не само недостатъчен, но и често лицемерен. 

"На страница 31 от програмата за европредседателството на Република България пише: България ще работи за приключване на процеса на присъединяване на Европейския съюз към Истанбулската конвенция. Тази програма е приета от правителството, в което има двама вицепремиери от крайните националисти. От една страна я подписват, от друга наддават вой, за да разделят обществото. Хранителната среда на националистите е в разделено общество!", подчерта политикът пред Bulgaria ON AIR.

За финал на разговора той разкри, че ДПС е в процес на разработване на нов модел за управление, като в него ще влязат реформите, които са предложили още при обсъждане на Бюджет 2018. 

"Вероятността за нов вот на недоверие е много голяма, но ще търсим подкрепата на БСП, тъй като не ни стигат подписите", уточни Джейхан Ибрямов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

След БСП България остава разрушена,ограбена и в изолация.Никога БСП на власт!Критиканстване,без реабни предложения,самоцел-враст на всяка цена,е "визията"на столетницата,с кървавата история.Премиерът е зает,"чудесно" избрано време от БСП?!

19

Анонимен

преди 6 години

До избирателНапротив,на мен ми се струва,че ГЕРБ и БСП се разбират добре в момента и никой не иска да сваля правителство,само дигат рейтинг.

18

избирател

преди 6 години

Империята на Злото дава наставления за да предизвиква антагонизъм в обществото.Човек трябва да може да отсява семето от плявата.Факт е че значителна част от обществото е наясно с това и затова *** и шайка се гърчат да предизвикат внимание.

fallback