20

Анонимен

преди 6 години

След БСП България остава разрушена,ограбена и в изолация.Никога БСП на власт!Критиканстване,без реабни предложения,самоцел-враст на всяка цена,е "визията"на столетницата,с кървавата история.Премиерът е зает,"чудесно" избрано време от БСП?!

19

Анонимен

преди 6 години

До избирателНапротив,на мен ми се струва,че ГЕРБ и БСП се разбират добре в момента и никой не иска да сваля правителство,само дигат рейтинг.

18

избирател

преди 6 години

Империята на Злото дава наставления за да предизвиква антагонизъм в обществото.Човек трябва да може да отсява семето от плявата.Факт е че значителна част от обществото е наясно с това и затова *** и шайка се гърчат да предизвикат внимание.

17

Анонимен

преди 6 години

един побългарен/българизиран ром тука против , не стига че нито Религия нито Националност ама нахален

16

SILANCE

преди 6 години

До анонименИ при 7 получава точка,така че "за" са 26, а не 25.

15

SILANCE

преди 6 години

До Анонимен И аз съм "за",т.е. одобрението е 12,а не 11 за 2.

14

калоян

преди 6 години

А този Ибрямов ли е истинско българско лице !!!!!Хайде скрийте се в турско-червените си дупки , че освен интриги , заговори и разделение друго не можете.

13

Анонимен

преди 6 години

В момента България е в центъра на Европа , а Борисов най уважавания Премиер и всеки лидер на Европейска държава с радост се среща с него . Никога , ама никога не сме имали по голям държавник от него. Това не могат да понесат БСП и ДПС и се чудят как да плюят .

12

Анонимен

преди 6 години

Абе то тая Конвенция е подписвана още с Априлския пленум на БКП,както пише и във въведението и,че е обновене вариант на тогавашни документи по тази част или части от 1950 год. насам,така че има доста подписани неща от нея още от бая ти Тошово време,че какво още ще подписват като той човека бая стоя бая неща е подписал без да вдига врява много като тия сега и всичко си бе по места знаеше се държавата,знаеше се кое е държавно,знаеше се за какво отговаря държавата и да не се пипа държавното,а сега.

11

Анонимен

преди 6 години

Много се лъже другарят депутат, ако наистина вярва, че няма стратегия в управлението. Много добре се вижда стратегията на Борисов по отношение на политическите субекти в страната. Той даде възможност на почти всички т. нар. "политически" "сили" или по-точно субекти да си покажат истинските лица. Видя се миналата година колко умело изигра ролята си един уж голям сегмент на "дясното". Сега е ред на други. Сигурно е обаче, че това е уморително занимание!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 ЗА ТОВА ПЪК ГЕРП КАК КРАДЕ ? ЯКО ! БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ

9

Анонимен

преди 6 години

Ама нали разбирате,че още от сега ако започнете да говорите за конвенцията,никой няма да ви избере или подкрепи?Нали видяхте,че православни,мюфтийство,католици и целия народ не ви искат конвенцията,бе човеко!Иначе браво,този път са намерили човек от ДПС,който говори добре.

8

Opka

преди 6 години

Stom ne mu haresva i se oplakva, da napuska...vratata otvorena...togava tova e polojitelna negova stapka kam opit za podobrenie. Stom ima takova usestane, znachi ne e na miastoto si, u nego e problema.

7

анонимен

преди 6 години

стига с тези националисти нали са като вас всеядни хванете ли се за кокалане пускате хаиде стига сте повтаряли едно и сьщо защото отвращавате хората

6

Анонимен

преди 6 години

Този модел на управление го прилагат от 26 години. Това е модела на мизерията и геноцида над хората. Това че има някакви 10 % милионери не означава нищо защото тези милионери парите не ги въртят в икономиката. Тези милиони се ползват са купуване на гласове за бронирани джипове и за хранилка на едни индивиди от които зависят куклите на конци за които някои "умници" гласуват. Ако тези които гласуват за куклите на конци си мислят че някога ще заживеят като бели хора са в много голяма грешка.

5

Циник

преди 6 години

Сори за "двойния пост" ... браузера ми се беше скапал.

4

Циник

преди 6 години

"Вотът на недоверие, иницииран от БСП и насочен срещу "Борисов 3", се провали, но според депутата от ДПС Джейхан Ибрямов ..."БКП - партия обявена със нарочен закон за престъпна....и ДПС ( Партия забранена от Конституцията....управляват...Вече е късно за България!Бягайте!

3

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ ИДЕТЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ С БОЙО ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА С ПРОБЛЕМИТЕ СИ.

2

Анонимен

преди 6 години

NA GARATA VLAKA I V ISTANBUL.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо ДПС не харесва този модел на управление?ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ!