Снимка: БТА
fallback

Честита Нова 2018-та година! Нека ни донесе здраве, мир и просперитет! Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
"Изпратихме една година, изпълнена със значими за страната ни събития – получихме признание от световните лидери като фактор на Балканите, отворихме нова страница в добросъседските си отношения и сътрудничество, подписахме знакови споразумения.

Продължаваме да пазим успешно граници на Европа и да бъдем стабилен и предвидим партньор в ЕС”, написа още премиерът.

По думите му в ключов за Съюза момент за първи път България ще поеме европредседателството му. „Вярвам, че успешно ще работим по приоритетите, които зададохме, и по приемствеността. Нека девизът „Обединението прави силата“ ни води не само в председателството, но и в развитието ни като народ", пише още министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Гост

преди 6 години

И девиза ли сбъркахме...Кой ги поства тия неща от името на премиера, бе? И Цветанов ни разказа играта като се видя с починал, според собствения му фейбук...

54

Анонимен

преди 6 години

Здраве и мир е приемливо и разбираемо . А просперитет - откъде накъде . Още не са изминали следващите 2000 години .

53

Колкото Толкото

преди 6 години

Бабаб каза че Бутката Тиква щял да й се издигне в очите ако без да си сваля потурите спретне собственната си голяма нуждъ в съсщо така гуляямата си уста.на баба лафа е: уста като Gъс и гъS като уста

fallback