Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

Надявам се вотът на недоверие да се отрази отрезвяващо на мнозинството, обяви в Добрич лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Oще по темата
Тя подчерта, че страната ни трябва да се справи с проблема с корупцията, "защото е в основата на всичко друго - липсата на пари за преизчисляване на пенсии, липсата на пари за БАН, за полицаи, пожарникари и т.н".

По думите й опозицията ще изнесе при вота на недоверие конкретни случаи на корупционни практики и затова корупцията ще бъде в основата на вота на недоверие на 17 януари, заяви Нинова.

В отговор на въпрос за подготовката на Българското председателство на ЕС, лидерът на БСП заяви, че големият разговор за приоритетите не се е състоял. "Не го проведохме в българския парламент, където му е мястото. Написаха се някакви приоритети в Министерски съвет, не ги представиха на обществото. Аз съм сигурна, че когото и да попитаме отвън за кохезия, конкурентноспособност и консенсус, трудно ще получим отговор, а това са приоритетите на председателството", поясни председателят на БСП.

По отношение на разногласията в коалицията, тя посочи, че напрежението между коалиционните партньори е било предречено още преди да бъде сформиран кабинетът. "Тази коалиция не се направи на принципна програмна основа, тъй като ГЕРБ и "Обединени патриоти" имат много различни програми. Тя се направи, както и тогава казахме, за власт, пари, постове, разпределение на обществени поръчки. И ето, това започна да избива.”, смята Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

4epa

преди 6 години

HAI DOBRIA PRIMER ZA KORUPCIA SA BSP I DPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE SA IDEALNIA PRIMER - KRADECA VIKA DRAJ KRADECA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

ognyanz

преди 6 години

Пенко, закачаш ли и ти нещо от гербаджийския суджук, или се трепеш така, на вятъра. Всеки народ си заслужава управниците. Ако някой ми беше казал преди десет години, че ще ни управлява бивш охранител и полицай с пожарникарско образование, нямаше да му повярвам. Но ние се оказахме страната на неограничените възможности.

26

ПЕНКО

преди 6 години

ЖИВОТЪТ В "НОВА "БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ХУБАВ ,ИНТЕРЕСЕН И НЕПОВТОРИМ , ЧЕ ДОРИ КИТАЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ЗАВИЖДАТ ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИНДИЙЦИТЕ -КЪДЕТО КРАВАТА Е СВЕЩЕННА ! ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ЕДНА ОТ "БАЩИНИТЕ ДРУЖИНИ " СЕ ВОДИ- РЪКОВОДИ И ЕБ.ВА ОТ " велика" КРАВА СТРЪВНИЦА !!!!!

fallback