28

4epa

преди 6 години

HAI DOBRIA PRIMER ZA KORUPCIA SA BSP I DPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE SA IDEALNIA PRIMER - KRADECA VIKA DRAJ KRADECA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

ognyanz

преди 6 години

Пенко, закачаш ли и ти нещо от гербаджийския суджук, или се трепеш така, на вятъра. Всеки народ си заслужава управниците. Ако някой ми беше казал преди десет години, че ще ни управлява бивш охранител и полицай с пожарникарско образование, нямаше да му повярвам. Но ние се оказахме страната на неограничените възможности.

26

ПЕНКО

преди 6 години

ЖИВОТЪТ В "НОВА "БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ХУБАВ ,ИНТЕРЕСЕН И НЕПОВТОРИМ , ЧЕ ДОРИ КИТАЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА НИ ЗАВИЖДАТ ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИНДИЙЦИТЕ -КЪДЕТО КРАВАТА Е СВЕЩЕННА ! ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ЕДНА ОТ "БАЩИНИТЕ ДРУЖИНИ " СЕ ВОДИ- РЪКОВОДИ И ЕБ.ВА ОТ " велика" КРАВА СТРЪВНИЦА !!!!!

25

месара

преди 6 години

а как беше при коалицията бсп с дпс, другарката лъжа нинова защо не казва нищо по този въпрос? такъв глад ги гони другарите шумкари че вият на умряло! конкретно другарката лъжа нинова е в нокдаун, и от там и идва това объркано бръщолевене, опитва се горката да оцелее някак си, и по комунистическа традиция иска с обещания и прах в очите на хората, да се задържи на политическата сцена. толко ли не усеща че партията и не я иска, и и дръпнаха столчето?!

24

Как Сийка

преди 6 години

*** Нинова,защо не се осъзнаеш класово,най сетне ?!Как можеш да зовеш за недоверие, когато в цяла България НЯМА личност към която да има такова недоверие,както към другарката Нинова?! То бива типигьозлък и гьон сурат,ама твоя милост държи палмата на първенството! Така или иначе ,колкото и да се напъваш вече НЕ ТИ ВЯРВАМЕ !

23

нн

преди 6 години

Голяма умница, голяма работа. Загубихте изборите, хората спечилиха, кротни малко. Как едно нещо което правят не е правилно, а ти на всичко отгоре само ти знаеш, другите абдали. Нямали програма, различни били, нищо не правели както трябва, само ти и ти си най, най-компетентната. А за вота на 17, просто долен и гаден номер на един болен мозък, нейстово жаден за власт с едни хора, помниш ли вагона за майки на гара Буново, с тези хора ли?

22

Култура от образУван

преди 6 години

До КеренскиЗа каква култура говориш, бе Керенски. Сам последвай съвета си и *** на вечерно обучение да се образУваш!

21

Подривна дейност

преди 6 години

Другарката Нинова освен подривна дейност, друго не може да върши. Виж, руските интереси защитава с плам, но когато става въпрос за българските - не я търси.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Цената на водата се вдига по указания на др. Иван Костов и др. Нинова . Председателя на КЕВР Иван Иванов е стар СДС-ар и първа дружка на Костов и Нинова .

19

Керенски

преди 6 години

Организирам вечерно обучение за хора без първоначално образувание и без домашно възпитание и без мораел които критикуват лидера на БСП.Напишете си адреса за да Ви изпратя седмичната програма за придобиване на елементарна култура на говорене.

18

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

17

Щирлиц

преди 6 години

Браво другари!Напред към светлото бъдеще,и останете там завинаги.НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

кога

преди 6 години

Прокуратурата , докога ще чака , а не изправя наглата крадла Нинова пред съда Тази гнусна лъжкиня няма място в Парламента. ..

15

ognyanz

преди 6 години

Интересно ми е как никой журналист не се заинтересува какво стана с този бизнесмен от Добрич, който даде гласност на рушвета със суджука. Веднъж публикуваха интервю с него в което той казам, че го проверяват по всякакъв начин, включително и от комисията за незаконно придобито имущество (която е на национално ниво, не местна в Добрич), и че вече не може да работи там. Ето това е модела ГЕРБ - рушветчийски дружинки, подкрепяни от правителството. И само БСП са лоши, че го казват, другите си траят.

14

Анонимен

преди 6 години

До ХамлетАма ти наистина ли очакваш тази да се засрами и да подаде оставка?

13

Анонимен

преди 6 години

До изнервенТи не знаеш ли, че тази партия, откакто се е пръкнала, спазва самоедин принцип - "Ти ме слушай какво говоря, не ме гледай какво правя!" И така, вече повече от 100 години ...

12

Анонимен

преди 6 години

Тази продължава да се взима на сериозно!

11

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна "личност"...

10

БСП са гад.ини

преди 6 години

БСП и ДПС с вот на недоверие за корупция???? Освен сами на себе си да искат вот на недоверие, иначе звучи адски смешно.

9

изнервен

преди 6 години

Хи-хи, БСП щял да дава конкретни примери за корупция. За Техноимпекс ли?