Снимка: Facebook
fallback

Червеният депутат Иво Христов, който разбуни общественици и политици, като определи като дебили 80% от българите, се извини за думите си.

Oще по темата
"Поднасям своите извинения към всички, които са били засегнати от едни или други мои непремерени изказвания", лаканочно заяви той в парламента, след като от ГЕРБ поискаха оставката му.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия, е бил върху посегателството срещу паметниците на червената армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем: "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП и коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

473

Радой

преди 5 години

До Историк 474 Вместо да задаваш глупави въпроси, защо не кажеш, ти защо мразиш руснаците. Ако дядо ти е бил турски агент ще те разберем. Ако *** е имала несподелена любов с руски гражданин...Ако група пияни казаци са те заставяли да лижеш, също. Но ако се правиш на геополитик и вземаш зелени гущерчета, получаваш едно ай сиктир. Не ти ли е неудобно да споменаваш хилендарския монах.

472

Славчев

преди 5 години

До 472 Кога бяха спасени нашите евреи, преди Сталинградския разгром на хитлеровите армии или след това?Пита Иво Христов, ако би се случило обратното, щяхме ли да посмеем да ги спасим?Казаното от Професорът-червене,син или шарен, не засяга всички българи. Явно обидени са тези, които се чувстват ***. Всеки ден се сблъскваме с *** и продължаваме да отричаме истината. Боли но е факт.

471

Давид

преди 5 години

Г-н Христов, не мога да разбера за какво се извинявате. Не само в България, но и във всички държави болшинството от хората са дебилни, демек хора с нисък интелектуален капацитет. Това е неоспорим факт и въпреки това обвиняват проф. Христов, задето казва истината. Е, дами и господа несъгласни, какъв е % на ***. Нали ако болшинството от хората не са ***, нямаше да измислят демокрацията. Ако беше влас на народа щеше да се казва демоскрация, тя е всъщност демонкрация-власт на демоните.

fallback