473

Радой

преди 5 години

До Историк 474 Вместо да задаваш глупави въпроси, защо не кажеш, ти защо мразиш руснаците. Ако дядо ти е бил турски агент ще те разберем. Ако *** е имала несподелена любов с руски гражданин...Ако група пияни казаци са те заставяли да лижеш, също. Но ако се правиш на геополитик и вземаш зелени гущерчета, получаваш едно ай сиктир. Не ти ли е неудобно да споменаваш хилендарския монах.

472

Славчев

преди 5 години

До 472 Кога бяха спасени нашите евреи, преди Сталинградския разгром на хитлеровите армии или след това?Пита Иво Христов, ако би се случило обратното, щяхме ли да посмеем да ги спасим?Казаното от Професорът-червене,син или шарен, не засяга всички българи. Явно обидени са тези, които се чувстват ***. Всеки ден се сблъскваме с *** и продължаваме да отричаме истината. Боли но е факт.

471

Давид

преди 5 години

Г-н Христов, не мога да разбера за какво се извинявате. Не само в България, но и във всички държави болшинството от хората са дебилни, демек хора с нисък интелектуален капацитет. Това е неоспорим факт и въпреки това обвиняват проф. Христов, задето казва истината. Е, дами и господа несъгласни, какъв е % на ***. Нали ако болшинството от хората не са ***, нямаше да измислят демокрацията. Ако беше влас на народа щеше да се казва демоскрация, тя е всъщност демонкрация-власт на демоните.

470

Анонимен

преди 6 години

Като чета не 80% , 99% са дебилни. Нито четат, нито могат да пишат, гледат турски сериали.Прав е проф.Христов пък вие си съскайте колкото си искате. Преди време се опитваха да доказват, че бай *** не е национален ерой, а е социален герой. Монаха много години, за да признаем, че всички черти на Бай *** са черти на нац.ни характер. Колко години трябва да минат, за да се опомни опростачения ни народ и да излезе от тази д.лност? Това е истината господа пишещи.

469

Анонимен

преди 6 години

Иво Дебило да подава оставка.

468

Анонимен

преди 6 години

ДО 488: "Ако в бълг.сайтове си позволят да пишат такива неща срещу ББ, каквито се пише по руски сайтове срещу руския президент у нас до сега да са ги затворили...".............Руските сайтове имат основание да пишат "срещу руския президент" защото ръцете са му изцапани със славянска кръв, за разлика на ББ !

467

цф

преди 6 години

Тази маймунка яде хляба на същия този народ който обижда, безсрамник и безродник.

466

Анонимен

преди 6 години

ДО 483: "Спи народа и сънува, че живее в турски сериал или Биг Брадър..."..................Най-малко половината програми излъчват всекидневно руски филми...гледай си тях !

465

*

преди 6 години

Защо Бай *** да се обижда на Алеко и да иска от Алеко да се извинява за написаното?Бай *** иска само да го хвалят...

464

Историк

преди 6 години

До русофилите:О, неразумни и юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин !?за справка: виж Паисий Хилендарски - История славянобългарска.

463

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоНо и не отменя правотата на тезата му и отреденото ти място!Включително потвърждение е и пейзанският ти език и вербана агресия.

462

Анонимен

преди 6 години

Най-отвратителното на този червен проф. не е обидата към българите която си позволява, а това, че се опитва да адвокатства на кремълските манипулатори на българската история, защитавайки наглата лъжа, че българските евреи са спасени от съветската армия, което беше отречено дори от руското посолство в София.

461

Зозо

преди 6 години

До АнонименТова, че съм допуснал правописна грешка, не променя факта, че И.Христов е жалка, комунистическа oтрепкa!

460

Анонимен

преди 6 години

До ПРОФЕСОРЪТ Е ПРАВ!:Къде си тръгнал да сравняваш Ботев и Славейков с този червен руски проф.ан бе ?

459

Бай ви Ганя

преди 6 години

Голямотоего на нарциса го превръща през дървен философ до никому ненужен спомен в политиката. Продължавайте да го потупвате по гърба и да му нашепвате гръмогласно окуражително и така разчиствате опонентите на председателката на партията му от поредния конкурент. Живеем във държава, където политиците станаха журналисти, а журналистите станаха депутати. Така парламента искат да превърнат в жълт вестник, а вестниците да ни излъжат, че в тях се коват законите от троловете. Хем смешно, хем забавно.

458

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоТия които пишете "ИстаМбул" сте от 80 те %!

457

Зозо

преди 6 години

И.Христов - внук на партизанин, син на руски агент, роден в Истамбул. Истински *** и путинист до мозъка на костите! 100 % небългарин!

456

DALI

преди 6 години

marsh be ,izlez ot zlatnata mina

455

Анонимен

преди 6 години

Това вече не е Иво Христов,това е Иво Дебило-сам си сложи прякора.

454

Владимир Христов

преди 6 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Петко Славейков... искайте и той да ви се извинява...