Снимка: Булфото, архив
fallback

Транспортният министър Ивайло Московски разпореди незабавна комплексна проверка на "Юнион Ивкони" след катастрофата на автобус на фирмата, извършващ превоз на пътници по линията София – Слънчев Бряг.

При инцидента, станал тази нощ на магистрала Тракия пострадаха 17 пътника. 13 са били откарани в ямболската болница за преглед, другите четирима - в Бургас.

Oще по темата

Сега служителите на ДАИ ще обърнат специално внимание на организацията на превозите, графиците и спазването на изискванията за почивките на водачите.

Една от версиите е, че водачът е взел два тежки курса само за ден и е заспал на волана.

Констатациите и материалите от инспекцията във връзка с конкретния случай ще отидат при разследващите органи.

Освен това, автомобилната администрация ще проверява автобуси и камиони за състоянието на гумите им, спирачните системи, светлините и общото техническо състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

TOP SECRET

преди 6 години

Един от многото християнизирани роми в България за които Държавата си мълчи вероятно страх от Бунтове , християнизиране е имало още през 3-5 век. но за това на български няма Информация , Док.филм по немската ZDF показва как и кога точно се е случило

27

1

преди 6 години

Вече,се замислях,сериозно,за единственното ромче,в правителството на бойко,къде се е загубил,но ето и той днес ,се появи,с мъдрите си решения,за проверка на ''юнион'',българската поговорка,гласи,цитирам, ''късно е чедо,заека мина баира''.

26

Анонимен

преди 6 години

След.... Проверка.След...ПроверкаСлед...И така , до края на света. Докато дойде демокрацията и отстрани мутрите.

fallback