28

TOP SECRET

преди 6 години

Един от многото християнизирани роми в България за които Държавата си мълчи вероятно страх от Бунтове , християнизиране е имало още през 3-5 век. но за това на български няма Информация , Док.филм по немската ZDF показва как и кога точно се е случило

27

1

преди 6 години

Вече,се замислях,сериозно,за единственното ромче,в правителството на бойко,къде се е загубил,но ето и той днес ,се появи,с мъдрите си решения,за проверка на ''юнион'',българската поговорка,гласи,цитирам, ''късно е чедо,заека мина баира''.

26

Анонимен

преди 6 години

След.... Проверка.След...ПроверкаСлед...И така , до края на света. Докато дойде демокрацията и отстрани мутрите.

25

Анонимен

преди 6 години

Най често авариралата фирма по бг. Пътищата. Но какво от това нали собственика е герберско депутатче.На тях нередностите са позволени.

24

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов и Московски са християнизирани българеещи се роми , Държавата ги крие за да няма скандали и Бунтове

23

Анонимен

преди 6 години

Време беше ДАИ да влезе в тази фирма. Стари автобуси, мръсни, пукнати предни стъкла, шофьорите пушат в автобусите и какво ли още НЕ. За здравето на всички не пътувайте с монополисти ЮнионИвкони. Но ДАИ пак ще заспи. Нали собственика е депутатче на Б. Б. и Цв. Цв.

22

Анонимен

преди 6 години

Когато му скопят камиона или автобуса както е във Европа,няма да те задминават даже и със 100/km да караш.....ама това си е България нашта

21

Анонимен

преди 6 години

До: професионален шофьорГолем разбирач, голем шофьор се оказа. Едно време, по Соца, когато живота на хората не е струвал нищо сте карали Икаруси и пак са ставали катастрофи, просто никой не е знаел за тях. Тежък маршрут не значи само тежък като път, дори обратното, тежкия път те държи концентриран дори и да си изморен. За това не си заспивал за Икаруса едно време - автобуса зле, пътищата зле. Когато не си се наспал, магистралата унася, губиш концентрация, не си карал явно по хубав път.

20

Анонимен

преди 6 години

Собственика на тия Ивкони сигурно бая суджук има, че толкова време необезпокояван си играе с живота на хората.

19

Анонимен

преди 6 години

За професионален шофьор Сл. Бряг - София - Сл. Бряг не е тежък маршрут - нова магистрала, отделни платна, малко селца по пътя. Тежък е Варна - София, а пък за селските пътища из Северозапада... даже не ми се мисли. Едно време с Икаруси правехме екскурзии из соц блока - сам шофьор, нямаше дума "Стюард", 40 маймуни на главата и нямаше катастрофи.

18

Българина

преди 6 години

Вие какво очаквате от турските фирми ю ивкони и етап адрес? 30 г автобуси, тези двете сме им дали целия транспорт в страната. Защо не ги дадем на български фирми? Тези двте се постараха да няма пътническо бдж.

17

Потребител

преди 6 години

Вчера патувах с тая фирма само шофиора ни стуардеса ни нито пак 2 ри шофиор *** икономиите дет ги правят после катастрифи няма да има ....и наи вече тоя шофиор през целия пат говореше през андроид часовник

16

Анонимен

преди 6 години

цял живот една и съща песен. а стига вече.

15

Анонимен

преди 6 години

А АЗ КАТО БЪЛГАРКА СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА ЗАЩО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТОЛКОВА МНОГО СИ ТРАЕМ И ЗАЩО НЕ НАПРАВИМ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ И ДА ПОПИТАМЕ НАРОДА : ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗАПЛАТИТЕ СИ СЛЕД КАТО ГОДИНИН НАРЕД СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА И НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ ?

14

Иванов

преди 6 години

Тоя инцидент е нещо повече от обърнат автобус. Той е паказателен за целия автобусен парк в България. Ползвам често автобуси от различни фирми. Всички са на едно дередже. Гумите им като ***. Все нещо не им работи - я климатика през лятото, я парното през зимата, я вентилацията и т.н. Седалките им сгъстени до крайна степен. Чак ми дожалява, като видя по едри хора. Самите автобуси над 30 годишни, вонят. И не ми го побира съзнанието как ги допускат в движение. Тотална корупция.

13

Пипи

преди 6 години

Шофьорите на тая фирма карат като луди. Неведнъж са ме изпреварвали на магистралата, а аз карам със 120 км/ч. Винаги съм се чудел кой ли е собственикът та така си позволяват да превишават скоростта. Трябва да се въведът глоби за превишена скорост по данните от тахиметъра - ако си превишил максимално позволената скорост да те глобяват, но да глобяват и фирмата.

12

Свидетел

преди 6 години

Ако този автобус е шофиран от същия шофьор с който пътувах преди две години, по-скоро вината е в шофьора.Той през цялото време пушеше, псуваше хамалски всеки който му се изпречваше на пътя /с основание и без основание/, от Бургас до Созопол караше непрекъснато с превишена скорост и се държеше на пътя като лек автомобил, а по средата на пътя отби, спре, напусна автобуса и изчезна в продължение на 10 мин. без да каже нито дума, и накрая се качи отново с цигара в ръцете, и отново даде газ !

11

burgas

преди 6 години

ZNACHI VSE PAK CHETESH, DANO I IZVOD DA SI IZVADISH

10

мангалски пореврки

преди 6 години

Абе, Ленинградски, пардон - московски! Абе, мерзавецо! какво ще проверяваш на майка си Цецкина бе, лакей хотелберлински и сарайски? и защо е задържан нещастният шофьор, а не управителят на на фирмата, който вече е доказан престъпник и без проверка! Какво още ще проверяваш бе, *** позитанско-банкянски? Я си хващай чантичката и си заминавай, заминавай на майка си Цецкина или Курнелиевска, все там, само си заминавай, че да не гледаме повече опушената ти и мазна физиономия!

9

Анонимен

преди 6 години

Е ако имаше проверки и ред, нямаше да има катастрофа, но тук винаги всичко е наопаки,въпреки всекидневните усилия, които хвърляте да ни убедите в обратното.