Снимка: Булфото
fallback

Българският военен министър Красимир Каракачанов обяви пред македонски медии, че "темата за македонците в България не е добра за отношенията между двете страни", предаде скопското електронно издание "Локално", като се позовава на отговор на журналистически въпрос по време на съвместната пресконференция с македонския министър на отбраната Радмила Шекеринска.

По време на двустранните разговори Каракачанов е декларирал, че България поддържа държавната и териториалната цялост на Македония, съобщава "Фокус".

Освен това според него няма проблем с конституционното име на страната и нашата страна е готова да посредничи в споровете с други страни за осигуряването на пълноправно членство на Македония в НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Голям е проблемът за признаване на българите в Македония, а не обратното.

16

Чичо

преди 6 години

Друга песен пееше преди да се отъркаш във властта Иване ама добре че никой не ви вярва вече на патриотичните игри

15

Стефан Гуговски

преди 6 години

Браво Бойко, браво Каракачанке! Признахте ТУМОРА 'Македонизъм', и цялата му анти-Българска доктрина, само и само да угодите на вещицата Меркел! Отсега нанататъче само гледайте сеира на бракята у Скопие, един път щом влязат в ЕС и НАТО (което е вече взето политическо решение) и ще има да слушаме за подтискани, унижавани и поробени "македонци" в България ДЕ-НО-НОЩ-НО! А най-циничното е, че договора, който подписахте е за "добросъседство"! Ето, вече го получаваме! Пфу...гaдни сте!

fallback