17

Анонимен

преди 6 години

Голям е проблемът за признаване на българите в Македония, а не обратното.

16

Чичо

преди 6 години

Друга песен пееше преди да се отъркаш във властта Иване ама добре че никой не ви вярва вече на патриотичните игри

15

Стефан Гуговски

преди 6 години

Браво Бойко, браво Каракачанке! Признахте ТУМОРА 'Македонизъм', и цялата му анти-Българска доктрина, само и само да угодите на вещицата Меркел! Отсега нанататъче само гледайте сеира на бракята у Скопие, един път щом влязат в ЕС и НАТО (което е вече взето политическо решение) и ще има да слушаме за подтискани, унижавани и поробени "македонци" в България ДЕ-НО-НОЩ-НО! А най-циничното е, че договора, който подписахте е за "добросъседство"! Ето, вече го получаваме! Пфу...гaдни сте!

14

Шопо

преди 6 години

25 години това тлъсто човече Каракачанката драпаше да влезе в парламента... И за съжаление влезе...

13

Анонимен

преди 6 години

До Щ.МладшиОтличен коментар. Браво! Ако можех бих ти сложил 10 плюса.

12

Щ.Младши

преди 6 години

Нека човек като мен да беше министър вместо този,пък да го питаха които си щеш медии за "македонците" в България- логичния отговор тогава е: "Аз също съм македонец: кой от моите проблеми искате да ми решите?" На въпроса за народността правилния отговор е: "Аз ли не си знам коя е моята народност,вие ли ще знаете по-добре от мене какъв съм аз???" Този обаче не смее да говори така,понеже няма капка "македонска" кръв и не го подтиква сърцето да вдигне глас срещу обидите,с които ни от-Българяваха!

11

Щ.Младши

преди 6 години

То в Скопие се бяха утраяли за тези неща,а този тръгнал да им дава идеи как да се заяждат с нас! Това не е ли опит за саботаж срещу намерението на НАТО да привлече Македония на своя страна и да я измъкне от руско-сръбските клещи,в които бе хваната доскоро?

10

Не простим срам

преди 6 години

Ако в тази измислена партия ВМРО има един който не е про дажен....... , то той веднага трябва да застреля цялото продажно ръководство.Това ръководство, официално призна македонския език, призна македонска държава, македонска нация.Всъщност защо все още съществува ВМРО?

9

Щ.Младши

преди 6 години

Прав е човека в Комент.8- "македонци" в Македония няма,вие сте тръгнали у нас да ги дирите! Какъв проблем може да са те- напротив,точно обратното! Ето и аз съм македонец (македонец по племе значи Българин по народност!) но дайте на мен и на тукашните македонци да решим тези проблеми,та Скопските фалшификатори да видят звезди посред бял ден! Вие сте ги дали в ръцете на някакъв влах,вербуван от червените които ни отродяваха,пък после ох,проблем! Няма такъв проблем и ние македонците ще го докажем!

8

Миленко Татарски

преди 6 години

Македонци няма не само в България, ами и в Западна България грешно наречена БЮРМ. Точка.

7

Анонимен

преди 6 години

Лицемерното ченге - обтекаемо и нищонеказващо, както винаги.

6

срам

преди 6 години

продажен си ! Напусни правителството и не омерзявай армията! *** на САЩ! Утре ще кажеш че няма българи в Македония русенски влах такъв!

5

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не съм съгласна с името. То знаем на какво се основава, редно е да го сменят, така мисля. Каракачанов и той като другите. Едно е да си в опозиция и да се изказваш, съвсем друго е да си във властта. Отметна се и той от тезите си, стана по-мек... Но това е, казвала съм го и аз много пъти, политик: говори много, но нищо не казва! Нищо не разбираш, нито за какво се бори, нито какво ще направи, нито как ще го направи, нито срокове за справяне с проблема...

4

Евроатлантик

преди 6 години

Че нали цялата територия от Скопие до Токио е македонска.

3

Анонимен

преди 6 години

Шкембе войвода , умрел за вода , къде са ви обещанията бе лъже патриоти

2

Анонимен

преди 6 години

Македонци, в смисъл бивши сърби и югословени, никога не е имало при нас и никога няма да има .... незнам Каракачанов какво се обеснява на сръбските медии във фиром

1

Анонимен

преди 6 години

България поддържа целостта на Македония, увери КаракачановНие нас си не можем да опазим в управлението ни всички са еничари и работят за чужди интереси . Каквото им заповядат началниците това правят.