Снимка: архив Булфото
fallback

Информацията, която цитирам за българо-турската граница, е публична и я има на страницата на парламента – непонятно е как един вицепремиер не е наясно с това, каза говорителят на БСП Елена Йончева във връзка с внесения от Валери Симеонов сигнал срещу нея в прокуратурата, предаде "Фокус".

"Тя е оповестена в резултат на мой въпрос относно сигурността на нашата граница по време на блиц-контрола на 3 май 2017 г.", коментира Елена Йончева.

Oще по темата

По думите й блиц-контролът се е предавал пряко и на него е обявен част от доклада на Главния инспекторат на Министерски съвет относно сигурността на българо-турската граница и относно надеждността на инженерното възпрепятстващо съоръжение.

Йончева обясни, че в доклада се посочва конкретно в кой участък не работят камерите и поясни, че именно това е цитирала.

Говорителят на БСП заяви, че не знае при коя пирамида по границата камерите не работят и че в доклада се е цитирало в кой участък камерите не работят и че това е така от три години.

"Аз цитирам тази информация, която е публично известна. Нищо повече не цитирам, защото нямам информация", каза Йончева.

На въпрос дали е виждала този доклад, говорителят на БСП отговори, че той е на страницата на парламента.

Попитана дали има намерение да съди Валери Симеонов, Йончева заяви, че й стига Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Eл.Йончева-смешно е

преди 6 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

17

питанчо

преди 6 години

Къде са парите, полицаите по селата, 300 лв. пенсии,сигурността на хората,и пр. обещания ?

16

Анонимен

преди 6 години

Този плоскомозъчен наглец няма спиране! Хотелче, оградки, сега щял да прави изтрезвител за пияндурите на Слънчака ... А, който дръзне да говори истината го заплашва със съд. Всяка негова изява е поредна издънка и ББ може да си мери срока на кабинета по честотата на издънките на Винкела! За 4 месеца ще преизпълни плана за 4 години и ЧАО!

fallback