Снимка: Reuters
fallback

И лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до руския президент Владимир Путин по повод терористичната атаката в метрото на Санкт Петербург, отнело живота на 10 души.

Oще по темата
"Приемете най-дълбоките ми съболезнования към семействата на загиналите от взривовете днес в Санкт Петербург. В този труден момент изразявам солидарността си към Вас и руските граждани", се казва в съболезнователния адрес от Бойко Борисов.

В писмото си лидерът на ГЕРБ остро осъжда всички прояви на тероризъм и посочва, че няма цели, които могат да оправдават насилственото отнемане на човешки живот.

"Уверен съм, че с общи усилия, всички заедно ще се преборим с грозното лице на терора и няма да позволим нашите граждани да живеят в страх. Още веднъж моля приемете моите най-сърдечни съболезнования", се казва в съболезнователния адрес на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

В Петербургското метро е имало ЕДИН !!!!! ЕДИН !!!! взрив ! Не взривовете , а взривЪТ !!!Пъпвоначално са били заложени от КГБ 2 взрива, веднага след избухването на първият, Агенция LIFE и МЧС - Министерството на извънредните ситуации са съобщили за ДВА !!!! Защото така е било предвидено от КГБ ! След като са открили невзривената бомба ,да съобщили ,че е има и ТРЕТА !!!! А те са си само ДВЕ !!!!! Едната гръмва, другата не. Точно в деня на посещението на Путин ,та да положи цветя.....

22

Анонимен

преди 7 години

Този страхлив и изпростял чичка, кой ли го брои за нещо?? Да се надяваме у нас да не се взриви някой амуджа защото той е мекотелото което се съгласява на всичко, за да приема камилари тук.

21

До 23

преди 7 години

Георги Жеков, ти ли си?

fallback