23

Анонимен

преди 7 години

В Петербургското метро е имало ЕДИН !!!!! ЕДИН !!!! взрив ! Не взривовете , а взривЪТ !!!Пъпвоначално са били заложени от КГБ 2 взрива, веднага след избухването на първият, Агенция LIFE и МЧС - Министерството на извънредните ситуации са съобщили за ДВА !!!! Защото така е било предвидено от КГБ ! След като са открили невзривената бомба ,да съобщили ,че е има и ТРЕТА !!!! А те са си само ДВЕ !!!!! Едната гръмва, другата не. Точно в деня на посещението на Путин ,та да положи цветя.....

22

Анонимен

преди 7 години

Този страхлив и изпростял чичка, кой ли го брои за нещо?? Да се надяваме у нас да не се взриви някой амуджа защото той е мекотелото което се съгласява на всичко, за да приема камилари тук.

21

До 23

преди 7 години

Георги Жеков, ти ли си?

20

Анонимен

преди 7 години

..... И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ГРАЖДАНИТЕ ДА ЖИВЕЯТ В СТРАХ ... ТО ПЪК ЕДИН ЖИВОТ , С АСФАЛТ ДА ГО НАМАЖЕШ .

19

Анонимен

преди 7 години

Това са похватите на комунисстите - терор над мирни хора.

18

Анонимен

преди 7 години

Това беше работа на Путин - да стегне робчетата .Също като Ердоган с преврата.Също като Патриотите, бивши ДС кадри, които дърпаха стара жена на границата.

17

Браво!

преди 7 години

Браво!Велик държавник!Още не е официално назначен, но вече работи, дори без възнаграждение го прави!Браво!

16

до Анонимен

преди 7 години

....очевидно е, че това е разработка на КГБ!---------Ти по себе си ли съдиш - "целта оправдава средствата"!ПСМежду другото, КГБ е закрито (1991г.) и не съществува като държавна структура в РФ!Има ФСБ!

15

Анонимен

преди 7 години

Тая нагла тиква си мисли че тука му е бащиния и си прави каквото си иска.

14

Анонимен

преди 7 години

Да напишем тогава всички по едно писмо до Путин ли или как няма ли там правителство и кабинет.

13

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, очевидно е, че това е разработка на КГБ! Губят отвсякъде, санкциите съсипват икономиката, опитът да разединят Запада се проваля. Какво да прави Путин? Ами каквото са го учили в училище!Инсценираш атентат и печелиш накуп много неща - светът поглежда към тебе, насяваш страх, който във вътрешнополитически план ще ти спечели изборите, вадиш нови доводи за обединение на белите държави и за махане на санкциите, укрепваш ксенофобията в целия свят...Единствено Путин има полза от този атентат

12

Анонимен

преди 7 години

Тоя утре ще се кълне че е най-големия русофил в държавата само за да е на власт, за власт и пари Тиквата душа дава.

11

Лицемер

преди 7 години

"Уверен съм, че с общи усилия, всички заедно ще се преборим с грозното лице на терора и няма да позволим нашите граждани да живеят в страх..."Е, те това тикв@, е в пълен нонсенс спрямо политиката ти и ангажиментите, които си поел пред ЕС по отношение на бежанците!И сега, ние не знаем на кого да разчитаме да ни пази - на Господ ли или на Аллах?!От тебе не очакваме нищо добро!

10

stomin

преди 7 години

ех вие човечета

9

Анонимен

преди 7 години

Боко популиста като какъв е изпратил писмо и защо ние трябва да сме информирани за това, има служебно правителство има и президент за тях дайте не за тоя ***.

8

Анонимен

преди 7 години

Това е знак на солидарност и съчувствие към жертвите на терористичния акт в РФ, бе го...ве...а!!!!!Без значение дали подкрепяте или не политиката водена от Путин и правителството на РФ!Загинаха ненинни хора!!! - Франция, Германия, РФ, САЩ, Тунис,Египет, Сирия, Ирак, Пакистан.... дори в Бг!!!

7

Анонимен

преди 7 години

А е можел да посъветва Путин, че не е заложил на дюнерджийниците, гарант за националната сигурност.

6

Анонимен

преди 7 години

Голям шум, а всъщност новината днес е:"Терористи тероризират в терористична държава"

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Като какъв Бойко Борисов е изпратил такъв "съболезнователен адрес" ?Нито е премиер в момента, нито е президент, нито заема някакъв държавен пост !Защото, ако го праща като обикновен гражданин не би трябвало да ни занимавате с това. Ако пък го изпраща като председател на голяма партия, започвате да приличате на партиен вестник на ГЕРБ ... :)

4

Путин

преди 7 години

Спасибо за грижата, но една част от текста не я разбирам:"няма цели, които могат да оправдават насилственото отнемане на човешки живот"Е как да няма бе, ти сега целия ми живот ще обезмислиш!