Този път Борисов ще заложи на мъжки преговорен екип. Снимка: Булфото, архив

След като политическите совалки за последния кабинет на ГЕРБ бяха водени женско трио, този път партията залага на силния пол.

Цветан Цветанов, Владислав Горанов и Делян Добрев са остриетата на преговорния екип, който ще има тежката задача да чертае бъдещото правителство. Те са били определени на заседание в централата при Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

Още по темата

Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни – отбрана, енергетика и култура. Четвъртото ще бъде договорено и решено в хода на разговорите.

Патриотите поискали транспорт или екология, но ГЕРБ не били склонни да дадат тези ключови ресори.

Към този момент на Красимир Каракачанов не е предложено да бъде силов вицепремиер. По-скоро той ще бъде поканен за шеф на парламента.

Министерски кресла ще се предлагат само на патриотите. На партията на Веселин Марешки - "Воля", ще бъдат предложени зам.-министерски постове, както и да оглавят комисии в Народното събрание.

Коментари Напиши коментар

247

Анонимен

преди 5 години

Блиделюзци чакат постове от падишаха Борисов.Така бих я именувал снимката.Иначе падишаха е от най личните ергени на племената по тези земи.Красив,дебел с авторитет,знае лафове от които лелките се зачервяват но се киснат от кеф,понатрупал от крадене като управник.Е това е мечтата на всяка втора лелка.

246

Palmovo olio

преди 5 години

Bg varvi kam voenna diktatura...generali, pojarnikari, jandarmeria, agenti, partizani, voivodi, hashove...

245

Хитър Петър

преди 5 години

Да * жадните патриоти. Не им стига и толкова, че искат и 8 министерски кресла. Тези хора искат по-голямо парче от баницата. Само искам да се уточни нещо. Сега вече разбрахте ли какво означават патриоти? Тези са фалшиви. Ако БСП бяха спечелили, щяха да са пазарят с тях за министерски кресла и щяха да управляват с БСП и ДПС.