246

Анонимен

преди 7 години

Блиделюзци чакат постове от падишаха Борисов.Така бих я именувал снимката.Иначе падишаха е от най личните ергени на племената по тези земи.Красив,дебел с авторитет,знае лафове от които лелките се зачервяват но се киснат от кеф,понатрупал от крадене като управник.Е това е мечтата на всяка втора лелка.

245

Palmovo olio

преди 7 години

Bg varvi kam voenna diktatura...generali, pojarnikari, jandarmeria, agenti, partizani, voivodi, hashove...

244

Хитър Петър

преди 7 години

Да * жадните патриоти. Не им стига и толкова, че искат и 8 министерски кресла. Тези хора искат по-голямо парче от баницата. Само искам да се уточни нещо. Сега вече разбрахте ли какво означават патриоти? Тези са фалшиви. Ако БСП бяха спечелили, щяха да са пазарят с тях за министерски кресла и щяха да управляват с БСП и ДПС.

243

Do Стършелчето

преди 7 години

То по форумите секи се прай на герои! Дела са нужни а не думи.

242

Мишо Бирата

преди 7 години

е все пак всичко се продава,даже и честа на патриотите. Кво стана с ракардиите:мухобойко,мутра,убиец..... и так далье...Интереса клати феса. В името на България патриотите биха станали съратници на дОСТ и ДПС.

241

Някой

преди 7 години

Каракачанов на отбраната ,да се надяваме че ще спре чакалите от турция!

240

Анонимен

преди 7 години

Мънкащата кифла Д.Добрев чак да е представител на силния пол...хм?И неговата диплома беше нещо за дизайнер май?

239

Анонимен

преди 7 години

Не виждам кой от патриотите е готов за министър на енергетиката. Това е тежко министерство и доколкото си спомням, все още съществува като "Министерство на икономиката и енергетиката", освен ако не го отделят самостоятелно, както е било винаги. Да ръководиш енергетиката и икономиката на една държава, хич не е лесна работа. Може да го дадат на Волен, той като се разбеснее, не само Белене, ами и АЕЦ Козлодуй не ни трябва.

238

Idealist

преди 7 години

Скоро края на Патриотите ще дойде. Енергетика ще е само проблеми - като стоварят атомните реактори в Белене о гьола, ще ги видя какво ще правят.Отбраната - границата ли да защитават или на Тръмп да плащат за "атомния чадър" Културата е само за гарнитура. Влязоха в капана на Боко. Като изяде и тези, ще умре от глад. Това правителство няма да изтрае и година. Действате бързо, не остана .....

237

Анонимен

преди 7 години

С нищо не са се доказали.Важно за тях е да има пай от еврофондовете и новите заеми които ще се изтеглят в най скоро време.

236

Анонимен

преди 7 години

Не знам тия патриоти с какво дело са се доказали че с патриоти.

235

Анонимен

преди 7 години

Тея патриоти НЕ стават. Крайни хора в политиката, не издържат много. Повече от 18 месеца няма да издържи такава коалиция. Те се държат, като младежи а не като зряли хора с акъл. Политики се печелят с ум и ходове. С викане и агресия ,ще те изолират на 3 месец.

234

Анонимен

преди 7 години

Само как са се ухилили.Пак ще пада лапачка на гърба на народа.

233

ДО 271

преди 7 години

Прав си .Иначе ще се въртим в омагьосан кръг още 500години.Нова система ,нов строй.Ще трябва да се построят и много нови затвории трудови лагери,защото много хора са за там.И да се престане да се оправдаваме че са ни виновни комунисти,фашисти,руснаци американци.

232

Анонимен

преди 7 години

Само един Путч ще промени България до тогава само некви некъдърници ше продължават да управляват Държавата

231

до 259

преди 7 години

Браво. И аз съм на същото мнение. Тук некой споменава за клетва към България. Аз съм се клел към Народна Република България а не към обезличена приватизаторско частна българия. Клетвата ми не важи за сегашната територия.

230

интересно!

преди 7 години

До Анонимен - ...ВМЕСТО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗА НОВА РЕПУБЛИКА...Колкото и да ни се искаше, някоя от по-горните формации да заеме парламентарно място, това нямаше как да се случи поради неудачните им лидери, които собственоръчно прогониха, по-скоро направо изпъдиха голяма маса техни потенциални избиратели.Гласувахме за спасението на България!Виждам, че още има хора, които вярват, че Къне

229

Я

преди 7 години

Истинският комик, когато разправя глупави смешки е сериозен и останалите се смеят, но народът плаче. Жалко за народа!

228

Анонимен

преди 7 години

ТИЯ ОТ СНИМКАТА ,УСМИХНАТИТЕ НЯМАТ ДА УСЕТЯТ ШОКА КОЙТО НИ ЧАКА А ВИЕ 80 % ОТ НАРОДА ЩЕ ГО ПРЕГЛЪТНЕТЕ ЛИ ? ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ? Е ЧЕСТИТО ДА НИ Е !

227

Анонимен

преди 7 години

Тези крадци и от БСП и от Герб нямат наяждане бе,не ги ли виждате колко са доволни ,според вас защо са толкова усмихнати ,защото ще имат възможност да подобрят дараджето на народа ли ? Не ! Просто ни се смеят колко пъти се спъваме в един и същи камък ! Хак ни е ,заради простотията и лековерството ! Заслужихме си шока и шапката дето ни я скроиха за пореден път.