Снимка: bgonair.bg

Бившият народен представител от БСП Таско Ерменков подари на Десислава Атанасова от ГЕРБ предизборната програма на Столетницата в студиото на предаването "България сутрин".

Така, по думите му, тя и партията й ще се запознаят подробно с идеите им, вместо да правят извадки от изявления.

Двамата коментираха предизборните битки между партиите и отправиха упреци един към друг.

Атанасова посочи, че поредицата от срещи с медиите, които БСП прави, дава представа какво ще се случи, ако левицата влезе в парламента. Тя изреди имената на няколко представители на БСП, които според нея не са довели до никаква промяна в държавата.

Вчера БСП отправи критики към работата на кмета на София Йорданка Фандъкова, която сезира прокуратурата за причините за аварията в "Топлофикация - София". Позицията на партията бе подкрепена от Таско Ерменков.

"Когато става въпрос за обществен доставчик, на когото хората плащат съответните суми, няма как да няма оценка на политиките, които се провеждат. Хората не ги интересува кой как си върши работата, а искат да имат качествена услуга", категоричен бе той.

Атанасова коментира политическите битки, които се водят основно между ГЕРБ и БСП и обясни действията на партията си с това, че всяка една организация, която кандидатства за вота на българските избиратели, търси най-добрия начин да представи своите програми, а също и слабите места на своите опоненти.

След края на дискусията представителката на ГЕРБ все пак не взе подадената от Таско Ерменков предизборна програма на БСП. Вижте цялата дискусия във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase