36

ognyanz

преди 7 години

До "Не забравяйте": И ти не забравяй, че бат' ти Бойко също е бивш член на БКП (навреме обаче приел "евроатлантическите ценности").

35

Анонимен

преди 7 години

Тоя Таско е най-обикновен дърт ***, а не експерт.

34

Анонимен

преди 7 години

Таско ти не си мой сънародник, изчезвай при господарите си

33

Андрешко

преди 7 години

До #30. Не е вярно,че социализмът се е провалил,заради държавно-плановата икономика. Планиране си прави всеки дори едно обикновено семейство си планира бюджета. Социализмът се провали,защото искаше да накара хората да бъдат съзнателни и да гледат и работят за държавното като на свое,а капитализмът е заложил на животинското у човека-ЕГОИЗМЪТ. Явно хората гледат на своето,като свое,а на общото като на чуждо. Провалът на социализмът е в опита си да превъзпитат човека,което не им се получи...

32

Анонимен

преди 7 години

Брей, че грозна и *** тази квачка. И двамата са хвани единия, та удари другия.

31

Анонимен

преди 7 години

Тая Деси е само една празноглава жена, никога нищо смислено не казва. Тя си е с онзи селски манталитет, дето сама си се хвали и си вярва, че е върха.

30

Анонимен

преди 7 години

Деси бензинаджийката става само за работа на околовръстното ,а не да се обяснява по телевизийте.

29

българче

преди 7 години

Деси къде са парите от КТБ

28

Нане Марсианецо

преди 7 години

До чекист 42Имахме не Производство, а имахме Потребление. Производство е когато си конкурентно способен. А комунистите от БСП и ГЕРБ нямат акъл за такова нещо. Затова окрадоха Фсичко!

27

Нане Марсианецо

преди 7 години

До програма на бсп 31,Ти забрави, че накрая ще си гласуват закон, че кой кво крал, пометено и да го ду-ха Народа!

26

Нане Марсианецо

преди 7 години

Събрали се двете половинки на БКП - яркочервената и тъмночервената и се надлъгват кой какво ще обещае, но в крайна сметка нема да направи. По "обективни" причини, разбира се. Хехе.

25

До Анономен 24

преди 7 години

Спомнете си зимата на 1986/87 г. когато в София имаше режим на тока - 2 часа има, 2 часа няма, а тогава имаше само една управляваща партия БКП /сега БСП/. Питайте как се гледаха тогава малките деца?

24

баю

преди 7 години

Дали ще има оФце дето ще им се хванат на въдиците на тези деца на комунисти? Ще има! И то много оФце ше им се фанат на въдицата! Те оФцете са свикнали да ги ловят като кротушки от цели 27 години! Да обаче има и такива като мен дето не кълват на мухи! Гласувал съм за пръв и последен път в началото на 90-те на първите избори за безпартиините! Да обаче безпартиини се оказаха децата на комунистите. Е теглих им майната и до ден днешен не съм гласувал за мутри комунисти и селянжъри от седенките!

23

краси

преди 7 години

Никой друг не може да ви даде, това което аз мога да ви обещая :)

22

Анонимен

преди 7 години

Офицера радулов известен още като таско до кога ще си боядисва косата? То на кастинг ли мисли че отива?

21

програма на бсп

преди 7 години

1. Крадене2. Крадене3. Крадене4. Крадене5. Крадене6. Ограждане на Парламента7. Последни дни на крадене8. Напускане с белия автобус9. Спотайване 2 г и пак на ново с лъжите.

20

герб+бсп=дпс

преди 7 години

кратун отива при кралицата ,бе как така все вървите напред,ами избираме умни хора отговаря тя , ето виж обажда се тя на камерун :син на баща и мака ти и не ти е брат кой е това , ами аз отговаря той , идва си кратун и звъни на *** я кажи кой е това син на баща и *** не ти е брат кой е това, еми ще ти звънна като помисля ,цъвул звъни и пита ректора на университета , той без да мисли отговаря аз бе ,*** звъни на кратун това е ректора , кратун вика , много си глупав т'ва е камерун бе

19

Анонимен

преди 7 години

БСП е една лъжлива партия.Никога,а не и била наследник на БКП.

18

Анонимен

преди 7 години

Много соц. измеет тук, много нещо...

17

Анонимен

преди 7 години

Питайте го тоя пръдльo Таско Ерменков кво стана с режима на тока? Миналата седмица ореваха медиите с пелтека, пък нещо не им се сбъдна врачуването.