Снимка: архив, Булфото
fallback

ЦИК реши да наеме 12 500 машини в решение тази вечер. Поръчката ще е на сайта на Агенцията за обществени поръчки в понеделник, съобщава bTV.

Oще по темата

Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 12,5 млн. лв. без включен ДДС, а максималната е в размер на 15 млн. лв. без включен ДДС.

Машините са за страната и чужбина е записано в документацията от 100 страници.

До късно тази вечер комисията не беше взела решение по въпроса. От ЦИК гарантираха, че всички български граждани ще упражнят правото си на вот.
Обществената поръчка за машините ще бъде експресна и ЦИК ще определи срока за кандидатстване и изпълнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 7 години

Електорате ти пак си гласувай и после пак пцувай и политиците ни , сега и машинките им и машинациите им. За да има прозрачност електората трябва да знае кой наложи машинното гласуване за да знаем и ние кой ще вземе и парите тези 12 мили - ончета и... изборите.

30

Илия - Варна

преди 7 години

Като искат да гласуваме мащинно, да вземат парите от банковите сметки на партиите, от спестените безсмислени субсидии които получават от бедния народ. Стига са смятали държавната хазна за бездънна яма която бедния българин пълни, а живее като скот. Като нищо след изборите да ни изплющят някой друг процент отгоре данък, че парите за образование, армия, полиция, администрация и др. на стигат.

29

Анонимен

преди 7 години

Герберастките фирми пак ще намажат няколко милиончета в партийната каса.

fallback