Снимка: Булфото, архив
fallback

Реформаторският блок не е пречката, която спъва обединението на партиите в дясно. Това заяви лидерът на СДС и бивш икономически министър Божидар Лукарски пред BTV. "Вратата за коалиция не е затворена, имаме оптимизъм за по-широко събиране в дясно", заяви той.

Лукарски е сигурен, че Блокът твърдо ще бъда част от следващия парламент, а пример за добре свършената им работа е управлението, което реализираха в 43-ото Народно събрание.

Oще по темата
Лидерът на СДС окачестви думите на Радан Кънев, че има рекет върху малкия и среден бизнес като литературни съчинения, които учител трябва да оцени. Въпреки това той е категоричен, че няма нещо, което не би му простил. "Политиката не е място за лични пристрастия, може да бъдем и приятели и колеги и да правим компромиси в името на общата цел. Когато си в коалиция, човек трябва да прави компромиси и да прощава". Той допълни, че Радан Кънев го е научил да казва нещата винаги в очите.

По повод заградения общински път и частен имот от депутата от РБ Борислав Миланов, Лукарски посочи, че казусът очевидно е част от предизборната кампания, за да се оповести сега. "Защо след толкова години казусът се раздухва сега? Има съд и прокуратура, които се занимават с незаконно строителство", посочи той.

Председателят на СДС посочи, че Миланов има много законодателни инициативи в 43-ия парламент и е много познат и харесван в района му.

Ревизията на ведомството си от служебния кабинет той коментира, като нещо хубаво, стига да не е с цел реваншизъм. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 7 години

Брееей, що *** са налазилили тоя сайт и не го напущат още от президентските избори. Яко са се настървили бесепарите за за кокал. Бат Бойко пак напълни хазната и ще я опразнят както партизанин мандра опразва. Дали ще им се върже народа пак на лъжливите овчарчета? Ей, не си поплюват тези хора, минимум трето поколение изпечени крадци са. Само сап през врата им намаля престъпния апетит. Ще ядете май дръвцето!

32

Ala_Bala

преди 7 години

По-долни хора от тези бокови подлог няма. Алчни, корумпирани даже в червата си.

31

Анонимен

преди 7 години

Лукарски и РБ в парламента!!!!! Това да не е вицът на месеца????

fallback