33

Анонимен

преди 7 години

Брееей, що *** са налазилили тоя сайт и не го напущат още от президентските избори. Яко са се настървили бесепарите за за кокал. Бат Бойко пак напълни хазната и ще я опразнят както партизанин мандра опразва. Дали ще им се върже народа пак на лъжливите овчарчета? Ей, не си поплюват тези хора, минимум трето поколение изпечени крадци са. Само сап през врата им намаля престъпния апетит. Ще ядете май дръвцето!

32

Ala_Bala

преди 7 години

По-долни хора от тези бокови подлог няма. Алчни, корумпирани даже в червата си.

31

Анонимен

преди 7 години

Лукарски и РБ в парламента!!!!! Това да не е вицът на месеца????

30

Анонимен

преди 7 години

Лукарски,звездите ли ти го казват?Защото на мен ми говорят,че вие парламент повече няма да видите.

29

така

преди 7 години

Мисля, че Лукарски и Пръмова съсипват РБ.

28

БАБА КУНА

преди 7 години

ЛУКАВИЯ ЛУКАРСКИ МОЖЕ САМО В МОКРИТЕ СИ СЪНИЩА ДА СЕ ВИЖДА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ СЛЕД КАТО БЯХА *** НА ГЕРБ.

27

Фантазии

преди 7 години

Този политически *** не разбра нещо много просто-реформатори и шайката "България на кариеристите" не могат да съществуват заедно .ДСБ не са толкова глупави и разбраха , че ги ползват само за оправдание на липсата на реформи .Затова и си взеха шапките.Електората на тези групички е рязко против мутро-простаците от ГЕРБ.Интерес от такава коалиция са само за шайката лично облагодетелствани .Така че ще сте в парламента , но от външната страна.

26

Гробокопач

преди 7 години

До BudinovБСП ще бие на изборите, друг е въпроса дали ще управлява. Ние искаме, тя да победи и Борисов да бъде унижен. Вие от РБ сте пределно ясни - мошеници от класа, чорбари-казанджии. Ако не влезете в Парламента, нашите планове, много по-лесно ще се реализират. Ние си имаме интереси и си ги следваме, не лъжем и оицемерим като вас, не сме двуличници, нагаждачи и черпаклии.

25

бг

преди 7 години

Реформаторския блок не направи никакви реформи.Читавите излязоха от деформаторския блок.Видяхме ви блока обслужващ масонски интереси.Пръстовите отпечатъци на Москов ли са ви реформата?-Позор!Личните интереси май са ви по-важни.Всички ви видяхме какви ги свършихте

24

Анонимен

преди 7 години

Тия *** на какво се надяват!?Хората помнят този трикаджия и подкрепата му за престъпното управление на гербавите.Не виждам кои от десните и мислещи хора ще гласуват за РБ при положение че там са Лукарски и Пръмова.За РБ на Пръмова единствената цел е консумацията на власт за лична употреба. Защо един път не попитаха мутрата какво става с КТБ, олигархията, корупцията, бедността, защо Пеевски и сие печелят всички обществени поръчки?СРАМ!!

23

Budinov

преди 7 години

Много червена *** се е активирала напоследък.Абе ***,мислите ли с празните кратуни че ако Р.Кънев беше поискал министерско кресло нямаше да получи.!00% да.И още нещо.Мислите ли че Умника от Банкя си подаде оставката заради Радев,100% не.Един "гном" и един Р.К му таковаха играта на умника.Следете фактите а не лайте по РБ.Целта е комунистите да дойдат на бял кон.Просто няма да ви огрее това слънце.Вас ви грее руските хартийки ама не стават за подпалка май

22

Гробокопач

преди 7 години

Целият въпрос на едно бъдещо управление на Борисов са Деформаторите. Ако не са в НС, Борисов няма да може да реализира правителство "Борисов 3". Единственият начин е, гласувалите заблудени за тях, да си спомнят, как ги излъгаха те, на предишните избори, като водеха кампания Анти-ГЕРБ, и след това с газките докараха гласовете им в краката на генерала. Миленчето Кунева много точно охарактеризира деформаторската природа: ние сме конкурент, коректив и партньор на ГЕРБ;))) сиреч всичко зависи от позата;)))

21

Гробокопач

преди 7 години

Голем е напъна на отвъдокеанските централи и танте Меркел да закрепят Борисов отново на власт със същата формула в НС. Неслучайно са тези медийни балони, кой и как се бил изхрачил от Деформаторите по темата "да бъдеш или да не бъдеш". Основната цел на Деформаторите и те си го казаха на конгреса им е да няма управление БСП-ДПС. Значи политическият пасианс, отсега е пренареден и на всъщност истински дясната партия в България;))), начело с ДСБ кадър, като Корнелия Нинова, не са оставени много шансове, освен ДПС. Целият въпрос на едно бъдещо управление на Борисов са Деформаторите. Ако не са в НС,

20

Анонимен

преди 7 години

Некадърник, мижитурка, ненаситна за власт и пари. Случайните минувачи така са впили зъби в кокала , че няма пускане.

19

преценка

преди 7 години

Този все пак е много по приемлив, отколкото мавро-комунистическите секти на Д рисльо Иванов и Рада The Deep!

18

Анонимен

преди 7 години

Всичко, което направиха в политиката, е че изпразниха от съдържание думата "реформа". Кичиха се с името "реформатори" докато го обезмислиха. Аз поне реформи не видях, но на приказки за реформи се наслушах.

17

Анонимен

преди 7 години

Тези ако допуснат Радан отново да се присламчи към тях са истински ***. След като ги разиграва с безумията си 2 години, сега да му дадат възможност да продължава и в бъдеще да прави същото - трябва да са мазохисти или кръгли ид.иоти.

16

ахахаха

преди 7 години

Лукавото човече Лукарски, как пък не вдяна, че е аут от политиката с цялата си уродлива и крадлива партийка?!

15

Анонимен

преди 7 години

Аз виждам всички от РБ в затвора но накрая се събуждам и какво да видя, отвил съм си краката.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз виждам всички от РБ но накрая се събуждам и какво да видя, отвил съм си краката.