Снимка: Булфото
fallback

Назначеният за служебен премиер Огнян Герджиков присъства в Пловдив на представянето на книгата "Соломон Паси. Статии, мнения, коментари, интервюта, извън протокола".

Изданието бе представено в града под тепетата, а сред официалните гости, освен новия министър-председател, бе и президентът на България (1997-2002) Петър Стоянов.

Oще по темата

Самият Герджиков обаче не пожела да коментира своето назначение поради факта, че указът на президента Румен Радев излезе официално броени минути след старта на представянето на книгата на Паси.

"Днес е един много бурен ден. Чакам с нетърпение указа на президента, за да видим каква е новината", отговори Герджиков пред "24 часа".

"Не ме надценявайте, не мога да знам. Вярно е, коректен съм", измъкна се от репортерите служебния премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

анонимен

преди 7 години

през декември ген радев отиде на чрд на паси които ни праща в антарктида защотоискаме мир естествено там е гержиков и симеон борисов така че всички безпартиини които гласувахме за ген радев на парл избори попьлваме квадратчетоЗА НИКОИ

21

Анонимен

преди 7 години

С този ли Радев разбива статуквото?

20

Анонимен

преди 7 години

Не ти подценяваме г-н Герджиков. Помним че си от вече несъществуващата партия на крадливия дедо. Още ни топли спомена от оправянето за 800 дни.

fallback