22

анонимен

преди 7 години

през декември ген радев отиде на чрд на паси които ни праща в антарктида защотоискаме мир естествено там е гержиков и симеон борисов така че всички безпартиини които гласувахме за ген радев на парл избори попьлваме квадратчетоЗА НИКОИ

21

Анонимен

преди 7 години

С този ли Радев разбива статуквото?

20

Анонимен

преди 7 години

Не ти подценяваме г-н Герджиков. Помним че си от вече несъществуващата партия на крадливия дедо. Още ни топли спомена от оправянето за 800 дни.

19

Марионет

преди 7 години

Поздравления за попадението на автора - "назначеният за служебен премиер".

18

socialen

преди 7 години

Първият гаф на генерал Радев е назначаването на този неолиберал за премиер. От де го изкопа тоя *** Герджиков!?

17

socialen

преди 7 години

Никой не го надценява. Напротив! Очакванията са нищожни.

16

байхейс

преди 7 години

що не си надена една еврейска шапцица както правеше Плевнелиев !?Паси е еврейн-мафиот, чието място е в затвора за предателство !

15

Анонимен

преди 7 години

Тоя мърляк ли иззнамери да сложи Руската муцуна генерал без пагони и без самолети.Стара муцуна от модела КОЙ на НДСВ от времето на крадеца ,който ни натресе мутра премиер и ограби България с имоти,гори и реки .Ако така мисли да президентства този мърляф мърсол по добре отсега са се стяга за гражданско общество протести.Това ли ти е достойнството сополив Гинерале.Стара мутра престъпник.ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА импийчмънт на тоя тиквенник

14

Анонимен

преди 7 години

ОСВЕН ГЕРДЖИКОВ И МИНИСТЪРА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ДРУГО СВЯСНО НЕМАКАКЪВ Е ТОЗ ГЪЛЪБ ОТ БОРИСОВ 2ДА УДАРИШ ЕДИН И ДА СА ПЛИОСНАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИКЛАТИКУРЦИ

13

СРАМ!

преди 7 години

Новият премиер уважи Паси...........................Паси-"Майната му на Православието"????????????Новият прИмИер съгласен ли е с ПОРУГАВАНЕТО на ПРАВОСЛАВИЕТО???????????

12

Щирлиц

преди 7 години

В тази..книга пише ли нещо от рода на:"майната му на Православието"?Или това е извън протокола?

11

маде ин Булгари

преди 7 години

Щом като е приятел с предателите Паси и Стоянов, значи на Герджиков не му е чиста работата.

10

Пуйката

преди 7 години

Защо ни занимавате с *** ? Искам да пишете само важни за българите новини касаещи тяхното бъдеще и настояще а не някакви политически трупове какво направили .

9

Анонимен

преди 7 години

Браво, истински еврейн - шалам.

8

Ало, хейтърите,

преди 7 години

сбъркали сте шаблона! Тези са за като се срещне с Корнелия или руския посланик, не на Монката. Четете барем заглавията де!

7

Надценено корумпе

преди 7 години

Уволнен поради съмнения в корупция!

6

Андрешко

преди 7 години

Как се кефя,когато гербераските тролчета кръв пикаят от злоба. Вашето слънце-тиква вече е на борсата. С указа на Президента той вече не е Премиер. Нямате вече държавна ясла и вие трябва да отидете на борсата вместо да плюете по форумите.

5

Летливо Чифутче

преди 7 години

Имам лекото чуството ,че летеца ще излезе по голямо безгръбначно и от чехларя с пантофите.От първият ден праща дебилното си назначение на инструктаж при ЧИФУТЕ . *** президент ,*** назначения .

4

Анонимен

преди 7 години

Паси-най-младши приеха ли го вече в Партията за бъдещ външен министър, или царствените другари още му четат молбата.

3

Анонимен

преди 7 години

Забавно, че дори посещавайки на-върлия евроатлантик живял някога в клетата ни Родина го обвинявате че е червен, назначен от Москва, Путин и т.н.