Снимка: Булфото, архив
fallback

"Нормално правителство трудно можем да имаме до Коледа", коментира проф. Георги Близнашки, който беше служебен министър-председател през 2014 година, пред Нова тв.

Oще по темата

"Показателно е, че Бойко Борисов, който след президентските избори изпадна в тежък политически нокдаун, вече се съвзема и разиграва различни етюди – даде знак за възможно правителство, продиктува условия, които са самоубийствени за Реформаторите", каза още проф. Близнашки.

"Борисов успя да изненада всички, обвързвайки резултатите от президентските избори със съдбата на правителството.

Ние преживяваме една изкуствена криза, създадена поради едно непремерено изявление на министър-председателя. Целта му беше да покаже, че той ще посочи следващият президент", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ПЪК КОЙ ЛИ ГО ПИТА?

11

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с Медицинска академия.Още ли не могат да открият поне един некорумпиран професор там, да подпише дипломите.Трети месец новозавършилите лекари не могат да започнат работа.Взели са изпитите, а няма РекторГоляма корупция

10

Анонимен

преди 7 години

Нормално правителство се прави с нормални хора, а не с някакви бизнесмен(тарджи)и, назначени капиталисти с куфарчета, които с алчността си прогонват хората от България.Освин ДС друг не е управлавал у нас.Путин не разрешава

fallback