12

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ПЪК КОЙ ЛИ ГО ПИТА?

11

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с Медицинска академия.Още ли не могат да открият поне един некорумпиран професор там, да подпише дипломите.Трети месец новозавършилите лекари не могат да започнат работа.Взели са изпитите, а няма РекторГоляма корупция

10

Анонимен

преди 7 години

Нормално правителство се прави с нормални хора, а не с някакви бизнесмен(тарджи)и, назначени капиталисти с куфарчета, които с алчността си прогонват хората от България.Освин ДС друг не е управлавал у нас.Путин не разрешава

9

щкс

преди 7 години

Нормално правителство до Коледа? И след Коледа няма да има, поне 50 години!

8

naco

преди 7 години

Да,не можем да имаме НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО,докато НЕ се освободим от такива "СПЕЦИАЛИСТИ" като този ДРУГАР-ГОСПОДИН!? Това са "БИТИ КАРТИ"!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Повечето знаем, че нормално правителство в бг и до сто години няма да има.

6

До 6

преди 7 години

Не знам къде си видял(a) "демократични професори". В тези среди промените са само козметични, от типа "фурнаджийска лопата". Тези, които в последните години стават професори, 99.5% са синове, зетьове, дъщери, снахи и внуци на червени професори и академици или пък са издънки на солидни комунистически фамилии.Не казвам, че сред тях няма и умни, но за съжаление са малко. Повечето са оядени, нагли, корумпирани некадърници.

5

Анонимен

преди 7 години

До До ДТи какво очакваш от червен професор?Като гледам демократичните професори каква я забъркаха с наука, промишленост и национална култура, ми е ясно какво те очаква, а и нас!

4

До Д

преди 7 години

Ти какво очакваш от червен професор?Виж дереджето на БАН.Виж състоянието на нашите над 50 университета и други висши училища!Всичко това е резултат от "мъдрото" управление на хора, които през соца бяха толерирани и всячески улеснявани, за да направят научна кариера. Те са научени да се ръководят от две правила:1. Да сосат пари от къде ли не /затова имаме нелогично голям брой ВУЗ-ове в малката ни държавичка/.2. Да уреждат цялата си рода на топли местенца за сметка на бюджета.

3

ognyanz

преди 7 години

Близнашки е прав за това, че Бойко сам докара кризата, а сега разиграва етюди с има-няма ново правителство с мандата на реформаторите. Ако се хванат на тази въдица се отлагат изборите за достатъчно дълъг срок за да може да се проведат по мажоритарната система. А по нея РБ със сигурност няма да вкара в следващия парламент повече от двама-трима депутати. Ще спечелят големите партии и Бойко това го разбира. Като влязат в следващия парламент ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотичния фронт, и ето ти го пак Бойко

2

д

преди 7 години

Човекът забъркал ни с тази криза е Близнашки .Измисли глупав текст за служебните кабинети ,но тогава Гиньо го остави щото му се виждаше твърде нахален да го спира . А вече можеше да имаме и работещ нов парламент.Минаха 40 дена отпрезидентските.Смятайте каква келева конституция имаме.

1

смЕх

преди 7 години

Ха-ха по един друг сайт изнасят ,че Цв.Цв. е казал ,че ще подкрепят деформаторите . Като се има в предвид що рече тиквата вчера тия да не са му спретнали нЕкой вътрешнопартиен преврат . Боже нЕма да го преживея!!!