Снимка: Булфото, архив

Не можах да разбера защо Борисов се разсърди и подаде оставка. Като се замислих на парламентарните избори той също взе около 30% и не можа да състави сам правителство. Tака коментира оставката на правителството на Бойко Борисов Нешка Робева пред Нова тв.

Според легендата на художествената гимнастика премиерът Борисов е бил изоставен от своите коалиционни партньори, защото не е изпълнявал обещанията си. "И напускайки го, те казваха защо го напускат", допълни Робева.

"Това е пореден опит да видим дали той ще се върне на бял кон", коментира тя.

Според Робева и БСП не е готова да е алтернатива на управлението. Борисов обаче сам си бил виновен, защото обвързал изборите за президент с оставка на правителството. "Той от самото начало започна да поставя ултиматуми, което раздразни хората. Но България е оцелявала при много по-тежки кризи", допълни още треньорът.

С предпремиера в Добрич Нешка Робева ще представи своя последен спектакъл пред българската публика. Той се казва "Търси се Фигаро" и по думите й е много весел спектакъл.

"В него съчетахме опера с фолклор. След Добрич следват спектакли на 24 ноември във Варна, на 26 ноември в Бургас. Следват още градове, сред които София, Пловдив, Стара Загора, Шумен, Плевен и Русе. Това е моят бенефис, след който аз се отказвам от тази дейност", разказа треньорът по художествена гимнастика.

Относно бенефиса на ансамбъла ни по художествена гимнастика, тя заяви: "Добре е да се разделяме по този начин със спортистите си". Самата Нешка Робева обаче няма да може да присъства на бенефиса, тъй като трябва да пътува за генерална репетиция за своя спектакъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase