52

червена бабичка

преди 7 години

Смешка Робева на всяка манджа мерудия на всяка тоалетна чиния- хартия

51

Анонимен

преди 7 години

Я ДА ВИДИМ ЗАЩО ВСИЧКИ КАЗВАТ ЗАЩОТО- БЮДЖЕТ 2017 НОСИ МИЗЕРИЯ- А БСП ИСКАТ ДА НИ НАПРАВЯТ БОГАТИ- ПРЕДЛАГАТ 1000 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И 300 ЛВ МИН ПЕНСИЯ И ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕРВЕНЯ И НЕ ИСКАТ ББ КАКВО Е ТОВА 460 ЛВ.

50

Анонимен

преди 7 години

Оставете най после тиквата на мира !

49

Анонимен

преди 7 години

И ние недоумяваме, защо млади девойки скачат по вашите методи на обучение.

48

крис

преди 7 години

Много е безочлива,подведе хората да гласуват за Бареков!

47

камелия

преди 7 години

До Защо? ха ха ще го дъвчат защото е популярна личност! като не иска да го дъвчат да си стои в Банкя и да си гледа внучето! хем ви сърби хем ви боли това гербаджиите! няма по гадни същества от вас знам го!Борисов иска всичко да се върти около него и всички да му козируват! е айде стига вече писна ни от авторитарното му поведение! и да не се връща вече, че става смешен с това *** ми дойди ми!

46

За всичко виновен Б.

преди 7 години

До Анонимен"Корупцията е най-голяма при ГЕРБ", не защото ГЕРБ са виновни, а защото върхушката е сменена, но надолу изпълнителите са си все същите стари слуги на БКП/БСП/,ДПС и ДС, които щом са на власт други, а не ТЕ САБОТИРВАТ ВСИЧКО. За това цялият народ кански надава вой, че администрация НЕ РАБОТИ. Познавам много лица именно от тази администрация, която прави НАРОЧНО всичко възможно нещата да не стават. Никой до сега не го е казвал това. Телевизиите гъмжат от нагаждачи и манипулатори.

45

Анонимен

преди 7 години

"Това е пореден опит да видим дали той ще се върне на бял кон"По-добре на генерал бял кон, отколкото генерал на троянски кон !

44

Защо?

преди 7 години

Робева, всеки човек си има достойнство, за това Борисов подаде оставка. Нека и да си почине малко, след като останалите партии се стремят към властта не с идеи, а с популизъм и злепоставяне. Понеже всички останали партии са раздробени като малки камъчета, се оказва, че и най-малкото камъче може да преобърне каруцата. Дори му се чудех на Борисов, как можа да издържи на толкова катран, лискан срещу него?. Нужна му е почвка, а спечелилите да вземат нещата в свои ръце. Защо все още го дъвчат?

43

сминдух енд чесън

преди 7 години

Заради спорта другарко Робева,човека ще влезе в историята с най много започнати и недовършени мандати,все още е млад има време за още.

42

Анонимен

преди 7 години

До ЗащоНе си прав. Стоичков беше лице в рекламата на ГЕРБ. След това усети, че го използват и престана.

41

промяната

преди 7 години

До Анонименпредвид методите на дресировка "Тричане на уши" в гимнастическо съчетание с диви крясъци от ранна възраст до старини; и след рекламирането на лусион "Барека", не е останало много за носене

40

Анонимен

преди 7 години

Барекова защо има наглостта да се появява публично?

39

Да,

преди 7 години

До Анонимени никога няма да са готови за избори БСПто. С 38 депутати нямало да правят правителство. Ми колко си мислят, че ще имат в следващия парламент?!? Поживем, увидим.

38

международно

преди 7 години

До Анонименслед разпада на Югославия арбитрите попитали Жан:- Имате ли претенции за Западните български покрайнини?- Нямаме - отговорил по коминтерновски другарят ти Виденов.

37

Стрината всъщност

преди 7 години

До Нелиси рекламира спектаклите.

36

Анонимен

преди 7 години

и тази, може би чула, но не разбрала какво чула. Ми то колко ли "багаж" има в израстъка над раменете.

35

Анонимен

преди 7 години

Дъртите комунистически зомбита изпълзяха отвсякъде, трябва да лея пак сребърни куршуми

34

Gazirano uho

преди 7 години

I kakvo ot tova? :-)Sachetaniata s lenti i buhalki si gi trenirat uspeshno nali?!...:-)

33

МАЯ

преди 7 години

Г-ЖО РОБЕВА ЯВНО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ЛЕКАР УШИ НОС И ГЪРЛО,НЕ СТЕ ЧУЛИ ДОБРЕ КАКВО КАЗА НИНОВА ИЛИ НЕ ВИ СЕ ИСКАШЕ ДА ГО ЧУЕТО И КАЗАХТЕ НЕЩА НА КОИТО ЗНАЕТЕ ЧЕ АНА И ВИКТОР ЩЕ ВИ СЕ ЗАРАДВАТ ТЕ ЗАТОВА СА ВИ ПОКАНИЛИ ЗАЩОТО ЩЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ПРОТИВ БСП - МИСЛИХ ВИ ЗА ПО ИСКРЕНА НООООО НЕ Е ТАКА СЪЖАЛЯВАМ ПОЗДРАВИ НА БАРЕКОВ