Снимка: архив, Булфото
fallback

Ще има дестабилизация на страната при оставка на правителството, прогнозира Методи Андреев, депутат от ГЕРБ.

"Ако правителството продължи да работи, ще има баланс - иначе ГЕРБ ще остави всичко в ръцете на избрания за президент Румен Радев, и на първо място - външната политика", посочи Андреев.

Атанас Атанасов, депутат от Реформаторския блок, заяви пред bTV, че Бойко Борисов е загубил изборите - а не Цецка Цачева, - заради водената от него политика на правителството.

За загубата са допринесли също опитите на премиера да мобилизира електората или да плаши хората с евентуална оставка, смята той.

По думите му, на хората им е омръзнало да бъдат плашени и затова са отговори по този начин на предизвикателството.

АБВ настоява следващият парламент да е Велико Народно събрание, каза на свой ред заместник-председателят на партията Румен Петков.

Според него само така ще се осъществят наистина необходимите промени - съдебната реформа, промените в институционалните правила и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 7 години

Всички в затвора от фирмата герб.

24

Хех

преди 7 години

До проктологДа Ви допълня: Всички листа от дърветата ще опадат и няма да се появят най- рано до следващите избори (напролет), слънцето ще свети с няколко часа по- малко и средните температури ще спаднат чуствително чаааак до следващите избори. Дядо Коледа може и да не дойде. Ако дойде - Я донесе някой подарък я не. Снежанка няма да забременее неизвесно още колко време тъй като никой незнае дали си е намерила съпруг, а Цветанов може да е под арест. Страшни беди ни чакат без ГЕРБ!

23

проктолог

преди 7 години

Ако герб подаде оставка иде студ, сняг, лед, потоп, цунами, земетръс, холера, засуха, изригване на вулкан, последния (страшния) съд, ще спрат тока, парното и водата, Боко ще спре да плямпа по кабеларките, Цецо ще влезе в пандиза и много много други злини, каза Мето.

fallback