25

Анонимен

преди 7 години

Всички в затвора от фирмата герб.

24

Хех

преди 7 години

До проктологДа Ви допълня: Всички листа от дърветата ще опадат и няма да се появят най- рано до следващите избори (напролет), слънцето ще свети с няколко часа по- малко и средните температури ще спаднат чуствително чаааак до следващите избори. Дядо Коледа може и да не дойде. Ако дойде - Я донесе някой подарък я не. Снежанка няма да забременее неизвесно още колко време тъй като никой незнае дали си е намерила съпруг, а Цветанов може да е под арест. Страшни беди ни чакат без ГЕРБ!

23

проктолог

преди 7 години

Ако герб подаде оставка иде студ, сняг, лед, потоп, цунами, земетръс, холера, засуха, изригване на вулкан, последния (страшния) съд, ще спрат тока, парното и водата, Боко ще спре да плямпа по кабеларките, Цецо ще влезе в пандиза и много много други злини, каза Мето.

22

д-р

преди 7 години

Да не би да ремонтират лудницата, че Мето отново шета по улиците и подлудява медиите с параноичните си халюцинации?

21

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ борбата с организираната престъпност е е изчистване на чуждите групировки и замяна с техни. Дестабилизацията е край на ламкането

20

Анонимен

преди 7 години

Е, как нямя да се надява :))))) Шансът да гледа следващото Народно събрание само по телевизията е почти 100%...

19

xxx

преди 7 години

Греда, Мето. Метла и за тебе, пребоядисан седерастино.

18

Анонимен

преди 7 години

До zafira Така като гледам , никой не му е поискал никаква оставка още! Той обаче подскача като ощипана мома и веднага иска да хвърля оставка, защото е сърдит на целия народ! Иска май да му отмъсти, че не е избрал Цецка. А иначе е голям демократ и само за демокрация говори, ама на гърба на другите! Сега, ако е истински мъж, ще състави ново правителство,ще си направи изводите и после на избори. Какво е станало? Земята ли се продъни? Или май се самозабрави човека.

17

Анонимен

преди 7 години

Тия бандити ще затлачат всичко и ще бягат, а после ще обвинят техните приемници във всички грехове. Да не говорим, че ще изтъпанят пак умните и красивите и ще саботират работата на парламента. Нали така свалиха Ореха? Защо никой не ги пита какво стана с тия 20 милиарда ,които изтеглиха? Къде отидоха тия пари? за какво?

16

ivailo1403

преди 7 години

Оффф, и тоя с фалцета ли плаши с дестабилизация, умрях от страх хахахахххххххх...

15

Анонимен

преди 7 години

До стар комунист - Нови избори, нови хора в правителството,затвор за виновните боковци,забрана на престъпната герб!май бая те блъска лимката!

14

Анонимен

преди 7 години

Хм ей сега пак ще виждате комунистите,които не са ви омръзнали-изпълзяха Р.Овч. и компания

13

Анонимен

преди 7 години

съд за тъмносините комунисти!

12

Анонимен

преди 7 години

Айде дестабилизационно отнасяйте... Ама ми се види че само врякате...

11

45

преди 7 години

MO6ENNIK

10

45

преди 7 години

MO6ENNIK

9

Методи Андреев

преди 7 години

Долавям някаква странна остра болка в задните части... ох... оооххх... охх...

8

Анонимен

преди 7 години

До zafiraПравителството трябва да си изкара смешния мандат и да си понесе отговорността за всички неумни решения, които е взело. В противен случай ще се случи следното - простотиите им ще цапочнат да изплуват 2-3 месеца след началото на работа на новото правителство, тия ще си спретнат едни протести и ще се върнат на бял кон... Щоно "народа" е късопаметен, а и най-мрази да мисли.

7

Анонимен

преди 7 години

Този със женското гласче пак се обади от конюшнята! Голем бояджия си бе тавариш! Още колко бои ще смениш докато си намериш мястото?

6

НеГербер

преди 7 години

Бойко!Често пъти, ако има предварителни избори, печели ги онзи, който е спечелил и предхождащите ги президентски.Затова, НЕ ДАВАЙ ОСТАВКА, а ако все пак го направиш, после състави нов кабинет!НИКАКВА ВЛАСТ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИМУНЧОВЦИ, те съсипаха България!