Снимка: БТА
fallback

Победа и промяна. Около това се обединиха лидерите на БСП Корнелия Нинова и на "Движение 21" Татяна Дончева по време на първия си разговор за обща кандидатура за президент.

Oще по темата
Както и след срещата на Нинова с председателя на АБВ Георги Първанов, име на претендента за "Дондуков" 2 не беше съобщено, защото преговорите още не са достигнали нужния етап за това.

След срещата с Татяна Дончева стана ясно, че в "Движение 21" гледат на смяната на президента на ГЕРБ само като на част от нужната промяна. Те настояват за изцяло ново управление, за каквото пък от БСП отдавна зоват.

Според Дончева точно заради това е нужен силен кандидат за президент, защото „слаби, декоративни кандидати не постигат победа“, а следващият държавен глава трябва да се бори с мутренско – олигархическото управление и да е ясно, че "буквално влиза в ада".

"За нас е важно президентът да е активен и да има подкрепата на широки политически кръгове", добави заместникът й Данаил Георгиев.

На срещата БСП и АБВ са се договорили за създаването на много широк фронт за борба с всички видове фалшификации на изборите.

"За всички фалшификации, на които ГЕРБ са царе", обясни соцлидерът Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за Татяна Дончева защото е човек със съвест и много не и пука за мафията. Тя е юристка е малко повече от Плевнелиев разбира какво подписва.

38

Анонимен

преди 7 години

Победа и промяна няма да има!Тези на снимката го знаят отлично.То само с агитация и мерак не става! Трябва да изконсумират парите също като Сидеров, които получават от едно и също място!Крадецът вика - дръжте крадеца ! Другари ,,костинбродски,, пак облъчвате простолюдието с вашите скалъпени манипулации.Мислете от сега оправдание за предстоящата ви загуба на изборите!

37

очелца

преди 7 години

БАКШЕНДИ КАДАЪНИ И ЧЕРНИ И С ТУРСКИ ЧЕРТИ ЛИЦАТА И СЛОЖЕЛИ ОЧЕЛЦА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ...

fallback