Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Градският съвет на ПП АБВ ще разгледа предложение за снемане на доверието от Светослав Славчев Славчев и ще започне процедура по прекратяване на членството му в партията.

Причината е недопустимото му отношение към организаторите и участниците в протеста на майките на деца с увреждания, състоял се на 6 април, съобщиха от АБВ.

Oще по темата

Чиновникът в МТСП нарече организаторите на протеста "кухи лейки" в тайно заснето видео, а днес беше уволнен от министър Ивайло Калфин.

"Заявяваме категорично, че като социално отговорна и демократична политическа сила, АБВ винаги е работила и ще работи за подобряване на качеството на живот в България. В тази връзка подчертаваме, че нетърпимостта на ръководството и на членовете на партията към подобен тип поведение, каквото е демонстрирал г-н Славчев, е извън всякакво съмнение. В заключение припомняме ясно обявената на 6 април позиция на вицепремиера Ивайло Калфин, който заяви готовност за диалог с родителите на деца с увреждания", се посочва още в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Кухи *** са, и то- отвсякъде!

12

Анонимен

преди 8 години

Минимална пенсия за ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ и старост-150 лева, минимална заплата-430 лева бруто/335 лева чисти след осигуровки и данъци/, стартова заплата на медицинска сестра или учител-600 лева/468 лева чисти/, искания на майките на деца с увреждания-"заплата"-860 лева, помощ за дете-450 лева, социални надбавки- около 300, плюс допълнителни пари за какво ли не-не казвам, че не е нужно, но общата сума надхвърля 2000 лева...Не е реално, просто не е реално!

11

Анонимен

преди 8 години

Прав е човекът да нарече организатора на протеста по този не чак толкова благовъзпитан начин.Той се аргументира и аргументите му бяха правилни.Да не проучиш,че в този ден е невъзможна среща с министъра означава ,че не влагаш грамче мисъл в това,което вършиш.Нещата се вършат с ум и душа.Малко да се вразумят.Държат се като политиците ни.Само отчитат дейност.И свят на обидшдениени

fallback