Снимка: БТА
fallback

Първите обекти на проверка, ако мине антикорупционният закон, ще бъдат хора като сина на бившия президент Георги Първанов или депутатът от ДПС Делян Пеевски. Това заяви вицепремиерът и министър на образованието Меглена Кунева пред Нова телевизия.

Oще по темата

Парадокс, по думите на Кунева, е, че се дава правото на хората да гласуват, а не се дава друго средство, с което ще направим държавата си по-добра.

"Казваме: "Аааа, не! Това са някакви извънземни, които ще дойдат, много лоши хора, които ще започнат да клеветят съседите си”. Мисля, че това е абсолютно неправилно", коментира тя.

Кунева, която е и съпредседател на Реформаторския блок, заяви, че формацията би могла да излъчи обща кандидатура за президент. "Искрено се надявам на това", каза още тя.

Тя припомни, че вчера Движение "България на гражданите" е имало национален съвет, имали са и в СДС.

"Да, ние искаме да имаме обща кандидатура за президент. Това ще обогати политическия диалог в страната", заяви Кунева. По думите ѝ от ДСБ още не са казали на какво мнение са по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

РОСЕН

преди 8 години

ТЕ ИМАЛИ СЪВЕТ , ИМАЛИ СА И В СДС ! ТА , ВИЕ КОИ СТЕ БЕ ,ГОСПОЖО ? НЕ СТЕ ЛИ ХОРАТА НА КОСТОВ ,РАЗПЕРДУШИНИЛИ И ЛИКВИДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ? СЕГА ВЕЧЕ РЕФОРМАТОРИ-ХА,ХА,ХА .ТА,АКО ТОЗИ ЗАКОН МИНЕ ,ПЪРВО ВИЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕТЕ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА.

12

анонимен

преди 8 години

ПРАХ И ПЕПЕЛ СЕ РАЗНЕСЕ И НАРОДА ПАК 4ЕТВОРЕН ГО ОТНЕСЕ СПИ НАРОДЕ ЕМГРАНТИТЕ ВЕ4Е СА В БЬЛГАРИЯ 1 000 000 СПЕТЕ ОЩЕ НЕ НАРОД А --МЬРША

11

десен

преди 8 години

АЗ не съм Мълчал - за мен Цветанов е доказано виновен, просто Батмана го покри, защото Герб ще се разпаден без него, той държи структурите.В пловдив СА водеше с огромон мнониство през Тотев, дойде Цвъки наля чувалите иизравни процентите.

fallback