13

РОСЕН

преди 8 години

ТЕ ИМАЛИ СЪВЕТ , ИМАЛИ СА И В СДС ! ТА , ВИЕ КОИ СТЕ БЕ ,ГОСПОЖО ? НЕ СТЕ ЛИ ХОРАТА НА КОСТОВ ,РАЗПЕРДУШИНИЛИ И ЛИКВИДИРАЛИ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ? СЕГА ВЕЧЕ РЕФОРМАТОРИ-ХА,ХА,ХА .ТА,АКО ТОЗИ ЗАКОН МИНЕ ,ПЪРВО ВИЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕТЕ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА.

12

анонимен

преди 8 години

ПРАХ И ПЕПЕЛ СЕ РАЗНЕСЕ И НАРОДА ПАК 4ЕТВОРЕН ГО ОТНЕСЕ СПИ НАРОДЕ ЕМГРАНТИТЕ ВЕ4Е СА В БЬЛГАРИЯ 1 000 000 СПЕТЕ ОЩЕ НЕ НАРОД А --МЬРША

11

десен

преди 8 години

АЗ не съм Мълчал - за мен Цветанов е доказано виновен, просто Батмана го покри, защото Герб ще се разпаден без него, той държи структурите.В пловдив СА водеше с огромон мнониство през Тотев, дойде Цвъки наля чувалите иизравни процентите.

10

Пардю

преди 8 години

Е Кунева сигурна ли е,че никой няма да потърси спонсорствата и финансирането на нейното "дви-жение"?А и как я закачиха на "куката" в МП,чрез лакомията на Вълчев и няма да им е сладко от тази "вършитба"!

9

Анонимен

преди 8 години

Хора за затвора-Б.Б.,Цв.Цв.,Ц.Бориславова,И.Фидосиева,Ив.Костов,Цв.Василев,Пеевски,Маджо,Пашата и всички кредитни милионери!

8

ХА СЕГА!

преди 8 години

ПОНЕЖЕ РЕФОРМАТОРИТЕ СТЕ МНОГ "ЧЕСТНИ" ЩЕ ТЪРСИТЕ ВИНА В ДРУГИТЕ - ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ КАТО ОБВИНЯВАХА ЦВЕТАНОВ ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА НЕВИНЕН И РАЗНИ ИГРИЧКИ А СЕГА ТАЗИ КУНЕВА ЛИ Е ПРЪМОВА ЛИ Е ИЗБРАНА С 50000 ГЛАСА ЩЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ЗА МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ РЕФОРМАТОРИТЕ СА ПО ЛОШИ И ОТ ГЕРБ, ЗА ДА СА НА ВЛАСТ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО САМО ЧЕ СЛЕДВАЩ ПЪТ НЯМА ДА ИМА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕТЕ И ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ВИДИТЕ

7

ас

преди 8 години

а тиквата, цецу, серго, сарай ага, тебе,царю, конските зъби, черния, трабанта ? ТЯХ КОГА ?

6

чичо Гошо

преди 8 години

До ime Нея първо ще я таковат и после ще я съдят.

5

Анонимен

преди 8 години

Боже прибери си вересиите. Значи ще правим закона за определени хора!Сега аз в никакъв случай няма да казвам че тези хора са мили и добри, но по какво се различава Кунева или Цветавов от Пеевски, че да правим закон да ударим строго определени личности? законът се прави по принцип за да намали корупцията или в името на някава идея - щом се прави срещу някого удер ще направят и срещу теб закон.

4

СС

преди 8 години

Гарван гарвану, око не вади

3

е

преди 8 години

А Доган кога ,или живеем в Османската империя и една групичка везири спорят и правят интриги срещу другите везири .

2

Анонимен

преди 8 години

Всеки божи ден е по новини и сайтове. Тая какво работи, все пак?

1

ime

преди 8 години

Ами Кунева кога ще я погват?