Снимка: архив Булфото
fallback

За да бъде овладяна политическата несигурност в страната са нужни разумни политики или избори. Това обяви съпредседателят на ДПС Рушен Риза.

Според него България изживявя труден момент с "неразбориите" в управляващата коалиция и с неадекватното поведение на ДСБ, които дават разнопосочни сигнали до българското общество.

Риза припомни, че ДПС е за спокойствие в политиката. "Но пък, от друга страна, по този начин не може да продължи, ДСБ трябва да решат какво да правят и ако продължи още малко тази несигурност и тази политика на разнопосочни сигнали, според нас, е по-добре да се отиде на избори", каза съпредседателят, цитиран от БТА.

Според Риза кризата в управлението, съчетана с бежанската и икономическата криза, със спирането на обществени поръчки, които по думите на Риза са заради липса на финансови средства, създават чувство на несигурност у хората.

Депесарят, заедно с други ръководни дейци на движението, сред които евродепутатът Филиз Хюсменова и народни представители, участва в работата на Деветата областна конференция на силистренската организация на на ДПС в Силистра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

том том

преди 8 години

До калашникофЗНЕШЛИ БРАТ ТИЯ ОТ ДНЕС, БГ СА НАЦИОНАЛИСТИ,ПРОЧЕТИ НОВИНИТЕ ВНИМАТЕЛНО

14

a

преди 8 години

Лицата Доган , Д. Пеевски и Данчо ментата ли източиха КТБ ?

13

a

преди 8 години

Лицата Доган и Д. Пеевски ли са покровителите на Пешо сумиста и Маргините ?Лицето Доган ортак ли е с Йосич чрез Хр. Ковачки , Пешо сумиста и Брендо ?Лицето Д. Пеевски пере ли мръсните пари на Доган , Йосич, Брендо ?Лицето Доган ли контролира вип - проституцията / чрез Маргините и Пешо сумиста / ?Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират хероина / чрез Златко баретата / ?Лицето Доган 'сив вълк' ли е ?Лицата Доган и Д. Пеевски извършват ли финансови престъпления в енергетиката чрез подставени лица ?Лицето Доган ли 'поръча' Златко баретата на 28.01.2013 г. ?Лицата Доган , Д. ***

fallback