15

том том

преди 8 години

До калашникофЗНЕШЛИ БРАТ ТИЯ ОТ ДНЕС, БГ СА НАЦИОНАЛИСТИ,ПРОЧЕТИ НОВИНИТЕ ВНИМАТЕЛНО

14

a

преди 8 години

Лицата Доган , Д. Пеевски и Данчо ментата ли източиха КТБ ?

13

a

преди 8 години

Лицата Доган и Д. Пеевски ли са покровителите на Пешо сумиста и Маргините ?Лицето Доган ортак ли е с Йосич чрез Хр. Ковачки , Пешо сумиста и Брендо ?Лицето Д. Пеевски пере ли мръсните пари на Доган , Йосич, Брендо ?Лицето Доган ли контролира вип - проституцията / чрез Маргините и Пешо сумиста / ?Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират хероина / чрез Златко баретата / ?Лицето Доган 'сив вълк' ли е ?Лицата Доган и Д. Пеевски извършват ли финансови престъпления в енергетиката чрез подставени лица ?Лицето Доган ли 'поръча' Златко баретата на 28.01.2013 г. ?Лицата Доган , Д. ***

12

карабудалЪ

преди 8 години

Шиши бяга към Катар , но не защото се страхува от Правораздаването на Република Турция, а просто прави маратонско бягане от няколко хиляди километра ...Може ли Шиши да е най - желаният мъж в държавата и в същото време да не изглежда като френски мъж ? Спортната форма трябва да се поддържа най - вече с тичане !

11

карабудалЪ

преди 8 години

дЪпЪсЪ уж щеше да става 7 милиона, а Шиши взе, че забегна към Катар, защото го е страх турските власти да не го пратят в Диарбекир за извършваните от него престъпления на територията на Република Турция ...А може би Шиши не е в Катар, а като бивш шеф на ДАНС е 'командирован' за повече от 20 г. в Диарбекир, за да разкрива вътрешните престъпления ?

10

Незнайко

преди 8 години

Какво е дпс ?

9

Смях

преди 8 години

Дали турците и този път ще му вярват на руския алкохолик от Сараите, че защитава турците? Мястото на Доган в в затвора, а ДПС трябва да се закрие заради държавна измяна за интересите на Русия.

8

Анонимен

преди 8 години

ПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН какво се получава като крастосаш руснак с турчин ОТГОВОР АХМЕД ДОГАН

7

Анонимен

преди 8 години

Този руснак с шалварии да си върви при Путин

6

Ахмед Кремълския

преди 8 години

ДПС = Русия

5

до 3

преди 8 години

Да не сте спал на течение отвит?. Опасно е за здравето ви. Нещо сте настинал, та е добре да вземете "весели таблетки".

4

До 3

преди 8 години

Къде видя реформи по дяволите?Статуквото е по силно от всякога.Мафия и управление в едно.Мислих, че след БСП и ДПС няма да е така, но ГЕРБ са същите.

3

Анонимен

преди 8 години

ДПС може да иска каквото си иска, но хората виждат - чисто нови магистрали, два нови завода строим, железниците работим, реформите тръгнаха, има съпротива, обжалване правят на "Струма" от фирма, която никога не се е занимавала със строителство, преборихме се нашите интереси да са защитени в споразумението с Турция, стабилност има, към пенсиите ще добавим за Великден, инвестициите растат, всеки цент от европарите сме усвоили, повече от милиард от контрабанда сме спрели, пазим границите образцово,

2

Анонимен

преди 8 години

И аз съм за ибори.Особено сега, когато руското и турското крило в ДПС се хванаха за гушите, сега е моментът да ги свалим под 5% и двете депесета - турското и руското.Колкото до Борисов, той е отново партия с гранде мафиозите - раздал се е и на Пеевски и на другите мутри дето краднат всичко на макс.Съдебна реформа няма да се случи, заедно с пълния прокурор с очилата прикриват всички бандюги и злоупотреби, ДПС и БСП са пак във властта.Време е за избори, аз ще гласувам за Кънев.

1

Анонимен

преди 8 години

ДПС нямат сериозен лидер вече.Погледнете ген. Борисов! Определено той е човекът, който прави разликата между ГЕРБ и всички останали партии!Макар че... ГЕРБ вече се изгради сериозно и устойчиво!ДПС не са така. Няма какво да се обаждат, а и нямат причина да искат избори. Само блъфират, но няма да мине такъв блъф пред генерала!