Снимка: архив Булфото
fallback

Кметът на Карлово и бивш лидер на СДС Емил Кабаиванов коментира образно позицията на ДСБ по отношение на властта. "Мъжете ще ме разберат, ще го кажа по-просто - не може да си хем вътре, хем вън", каза той пред "Фокус".

Градоначалникът коментира днешния призив на ГЕРБ към премиера да освободи хората на Радан Кънев, които са на висши постове в управлението на държавата.

Кабаиванов обяви, че следи процесите в мнозинството, защото за местната власт е много важно управлението да е стабилно. Кметът обясни, че сигурността на кабинета дава повече шансове на бизнеса и на българските общини ”да се развиват нормално и във възходяща посока”.

"Ако си част от коалицията, участвай и носи съответната отговорност. Ако не си, не участвай и не носи отговорност като управляващ и се изявявай като опозиция", категоричен е д-р Кабаиванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

nemam nervi

преди 8 години

Тоя разследван кмет най-малко има право да раздава съвети,достатъчно му е ,че погреба синята коалиция,,,,,,,,,,,,,,,,,,

7

д

преди 8 години

Още когато подсвиркваха ДСБ не бяха наясно ,че подсвикрват и участват в плана за връщане на олигархията на мутрьо .И бяха използвани .Костов се опита да им го обясни .Сега какво следва.Ако бяха си стояли мирно щяха да развият младата партия и спокойно 2017 щяха да са в парламента.А днес 2 г преди изборите те се смъкват надолу и едва ли ще влязат вече.

6

на Бога или Мамона

преди 8 години

За резил стана ДСБ то е видно и за смях .......Винаги когато се разкрие истината за някоя бг партия ме е радвало .А за тези шарлатани най вече.

fallback