fallback

Общ преглед

Премиерът Бойко Борисов, който е на двудневно официално посещение в Израел, се поклони на Божи гроб в Йерусалим. Министър-председателят публикува снимки от събитието в своя официален профил в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
Борисов посети святото място часове след като се срещна с българската общност в Израел. На нея стана ясно, че Българската православна църква ще бъде подложена за Нобелова награда за мир за спасяването на българските евреи от Холокоста.

"България е уникална, защото години наред работи добре с палестинската общност, и същевременно е в братски отношения с Израел и с българската общност. Израел е може би единствената страна, където отношението на всички към нашата страна е еднакво, без значение дали са десни, леви или от други партии - България я обичат всички", каза по време на срещата Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

анонимен

преди 8 години

ТОЯ ***, няма ли поне малко ДОСТОИНСТВО, жалък пудел.Прави са като казват .боико е ЕВРЕИН. ТОЧКА продажник

34

Гневен българин

преди 8 години

До ВинетуНе е важно аз колко и дали съм умен,защото не аз завличам цял един народ и не го затривам,нали?Аз дори помагам ,защото от заплатата,която получавам се взимат всеки месец поне 300 лева,които отиват за пенсионери и надявам се български майки.Правиш ли разлика между мен и Бойко?Другото нещо е,че не завиждам,а казвам истината.Всеки нормален българин мисли същото като мен за Борисов.Ти ще излезеш някакъв мазен,който за 20-30 стинки пише коментари и го възхлвалява.

33

Винету

преди 8 години

До гневен НЕбългарин. А как реши, че ти си "умен"? А това, че простото селянче (за разлика от теб, завистнико), посещава толкова места и почти навсякъде е добре приет, не ти ли говори нещо? А?

fallback