35

анонимен

преди 8 години

ТОЯ ***, няма ли поне малко ДОСТОИНСТВО, жалък пудел.Прави са като казват .боико е ЕВРЕИН. ТОЧКА продажник

34

Гневен българин

преди 8 години

До ВинетуНе е важно аз колко и дали съм умен,защото не аз завличам цял един народ и не го затривам,нали?Аз дори помагам ,защото от заплатата,която получавам се взимат всеки месец поне 300 лева,които отиват за пенсионери и надявам се български майки.Правиш ли разлика между мен и Бойко?Другото нещо е,че не завиждам,а казвам истината.Всеки нормален българин мисли същото като мен за Борисов.Ти ще излезеш някакъв мазен,който за 20-30 стинки пише коментари и го възхлвалява.

33

Винету

преди 8 години

До гневен НЕбългарин. А как реши, че ти си "умен"? А това, че простото селянче (за разлика от теб, завистнико), посещава толкова места и почти навсякъде е добре приет, не ти ли говори нещо? А?

32

Анонимен

преди 8 години

3 папи са го галили по тиквата !Молил се е на господ народа да не прогледне и да види ,че царя е гол.

31

Jesus

преди 8 години

Аз си помислих , че Господ се е поклонил на ББ.

30

Гневен българин

преди 8 години

Как едно просто,лъжливо,крадливо и нагло селянче,което след това се превръща в каратистче,а по-късно в пожарникарче и охранителче може да обиколи цял свят и да посети различни места?Като глупавото население на България го направи министър-председател.Ето как.

29

първо

преди 8 години

Исус е Божи син ,Илия...........

28

Въпрос

преди 8 години

Истината е, че въобще не ми пука на кого ще целува краката, гробовете, кой ще го гали по *** или главундрището, докато министърката му на вътрешните органи, така де работи, мънка в ефир и вади графики и статистики за това, колко била ефективна бъгъ...бъгнатата й система! Уникален резил за тази госпожа, вчера я гледах с листята, а в същото време хората си търсят откраднатите коли чрез фейсбук, търсят престъпници със записи от телефони и камери през НОВИНИТЕ на телевизии!!! МОЛЯ?!

27

Анонимен

преди 8 години

КАКЪВ БОЖИ ГРОБ В ИЗРАЕЛ? ИСУС НЕ Е ЕВРЕИН. ТОВА СА СИ ГО ИЗМИСЛИ ЛИ ЕВРЕЙЧЕТАТА. ИСУС Е ОТ СИРИЯ ТЕЗИ ЗЕМИ КОИТО ИЗРАЕЛЦИТЕ СИ ГИ ПРИСВОИХА СА СИРИЙСКИ. СИРИЯ Е БИЛА С ГРАНИЦИ ДО ЕГИПЕТ И ПОЛОВИН ТУРЦИЯ. ИСУС ХРИСТОС Е ГОВОРИЛ НА АРАМЕЙСКИ ЕЗИК КОЙТО И В МОМЕНТА В НЯКОИ ОБЛАСТИ НА СИРИЯ ВСЕ ОЩЕ СЕ ГОВОРИ. А ЕВРЕИТЕ МРАЗЯТ ИСУС ХРИСТОС И ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ. НО НАШАТА УМНА ТИКВА СЕ ПОКЛАНЯ НА НЕ СЪЩЕСТВУВАЩ ГРОБ. ЧЕТИ БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАР ДА СЕ ОБРАЗОВАШ. ИЛИ ВИКАШ ВИНЕТУ МИ СТИГА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО.

26

ех ,ех

преди 8 години

И Исус да слезе при нас БКП вече изби всички християни.А БПЦ (комунисти)следи да не си появи ново поколение христови хора. Помагат БНТ и всички медии . Погубена страна ,бъдеща провинция на Анкара.

25

Въпрос

преди 8 години

Някой пусна ли му на Борисов клипчето от околовръстното... да се порадва малко на своите си приятелчета и колеги от охранителната фирма....

24

sis

преди 8 години

Народа плаща лихвите по новите заеми, а Бочко ходи на екскурзийки в чужбина.

23

анонимен

преди 8 години

Вие освен простотии,не знаете ли да пишете друго.Човекът е християнин по-вече от вас,и за това се е поклонил на Божи гроб.Вие,като не искате не ходете там,какъв ви е проблема?Турците,като ходят да хвърлят камъни в Мека,да не им се подиграва някой?

22

Анонимен

преди 8 години

хаджи Боко - Тиквоний

21

коректор

преди 8 години

БПЦ няма да е "подложена",а предложена за Нобелова награда за мир.

20

любопитен

преди 8 години

А някой равин дали го е погалил по Тиквето?

19

Анонимен

преди 8 години

хаджи генерал лейтенант доктор Бойко Борисов

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя на снимка 6 е от МОСАД.

17

Анонимен

преди 8 години

Е га ти двуличника....

16

Дими

преди 8 години

Е ха честито звание "Хаджи" на Бойко Борисов .