fallback

Общ преглед

Новият министър на образованието Меглена Кунева зае официално поста в просветното министерство.Тя встъпи в длъжност на специална церемония, на която пое министерството от предшественика й проф. Тодор Танев.

Oще по темата

Вицепремиерът Кунева получи подкрепата на 104 депутати, 66 бяха против, а 33 гласуваха въздържали се. ГЕРБ и Реформаторския блок защитиха кандидатурата на Кунева.

Според опозицията обаче ниската подкрепа означава, че управлението е загубило легитимност и предупредиха, че може да се стигне до предсрочни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Така е

преди 8 години

Мале как се радва.Пак налапа кокала.Ако и бяха предложили МЗ и там щеше да иде.Абе дялан камък, кадето го сложиш се не става.

30

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРОУБИЙЦИ!КЪДЕ СИ КРУМЕ ДА ПИЕШ ВИНО ОТ ЧЕРЕПИТЕ НА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ И ПРОДАЖНИЦИ!ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЯТА ЧЕ КРАТУН ОКОНЧАТЕЛНО СЛОЖИ КРЪСТА НА БЪЛГАРИЯ!БОГ ДА Я ПРОСТИ!

29

Бранник

преди 8 години

Вместо да закрива 3 и 4 клас, Паръмовица да се образова, като положи публично матура по основните предмети. Така ще навакса пропуските и ще престани да става за посмешище с неадекватните си изказвания в стил "Кандидатстудентски бисери"

fallback