31

Така е

преди 8 години

Мале как се радва.Пак налапа кокала.Ако и бяха предложили МЗ и там щеше да иде.Абе дялан камък, кадето го сложиш се не става.

30

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРОУБИЙЦИ!КЪДЕ СИ КРУМЕ ДА ПИЕШ ВИНО ОТ ЧЕРЕПИТЕ НА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ И ПРОДАЖНИЦИ!ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЯТА ЧЕ КРАТУН ОКОНЧАТЕЛНО СЛОЖИ КРЪСТА НА БЪЛГАРИЯ!БОГ ДА Я ПРОСТИ!

29

Бранник

преди 8 години

Вместо да закрива 3 и 4 клас, Паръмовица да се образова, като положи публично матура по основните предмети. Така ще навакса пропуските и ще престани да става за посмешище с неадекватните си изказвания в стил "Кандидатстудентски бисери"

28

Анонимен

преди 8 години

При изговяне на учебници,които да са без БИСЕРИ, толкова ли е сложно например 5 колектива участващи в конкурса за учебник и комисия от действително признати имена в дисциплината да подберат най-доброто от всеки и да се направи ЕДИН, но качествен учебник , а не 5 от какво ли не издателство, и този учебник само да се преиздава всяка година....!!Елементарно.....!!!

27

Иван

преди 8 години

Пародия ... тотална.

26

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 8 години

Това е еманация на падението на обществото ни..., представите си портрета на г-жа Кунева редом с портретите на Иван Вазов, Константин Иречек, Петко Славейков....Боже, пази България!

25

Ф.С.В

преди 8 години

На втората снимка ще добавя само --- Търгът е открит - нека разпродажбата започне СЕГА !!! ( издателски фирми за учебници фирми за кетъринг и още много други на клона )

24

Анонимен

преди 8 години

АТАКАААА КЪДЕ СТЕЕЕ,ХАХАХАХАХАААААА УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

23

Анонимен

преди 8 години

Дано скоро излезе с краката наперд от МОН таз женица, че жална ни найка бугаристанска

22

Анонимен

преди 8 години

АТАКА си я избраха,по точно направиха всичко възможно това да се случи и се изпокриха.Къде сте бе Пламен Пасков,Иво Христов,Рангел Бараков,Сидеров,къде сте бе предатели русофили???Ааа за гъби сте както депутатите на АТАКА бяха за гъби по време на избирането на тази.Е каква е разликата между Паси ,Асен Генов и вас ??? Няма разлика еднакво платени и продажни сте УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.Пасков аи сега пак ми обяснявай във фейса какъв русофил си

21

НЕ ЗНАМ КОЙ

преди 8 години

Кунева би звънеца за последния час на българската просвета.Смениха името на закона от закон за НАРОДНАТА ПРОСВЕТА, НА ЗАКОН ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО И УЧИЛЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ-Т.Е-народът НЕ Е ВАЖЕН!НИТО ВАЗОВ!НИТО СЛАВЕЙКОВ, НИТО МИХАЙЛОВСКИ.ПИТАЙТЕ кУНЕВА ,КОЙ Е НАПИСАЛ "ВЪРВИ ,НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ.."НЯМА ДА ЗНАЕ.НО ПИТАЙТЕ Я- "ПАРИБА"?-ОТГОВОРЪТ Е ГОТОВ.ЧЕСТИТ ЛЪЖЛИВ МИНИСТЪР.

20

койчо

преди 8 години

Няма ли кой да удари камбаната и за нея?!!?!ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

19

Homer

преди 8 години

УФСЪ!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Mnoogo gnusna taya....

17

Учащ

преди 8 години

Много от високо е замахнала с тоя звънец, да се пази от дръжката!

16

Анонимен

преди 8 години

От ДПС да беше Министъра по добре отколкото таз

15

Анонимен

преди 8 години

SRAM SRAM SRAM. ..v BG vse oshte darpat koncite ot starata shkola !!!Nachelo s bb I cc, horata s inicialite ot izcheznaloto tefterche!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Кунева, най-добре ще направи да ми разбие хайвера.

13

Дада

преди 8 години

Абе къде е Дани Вълчев бе...? Що не го виждам на снимката още? Аааа, сетих се, той обикаля сега по сутрешните студия да подгрява публиката . Ех Дани, ех сиви ми кардинале... пак дойде на бял конв министерството! Този път седянка обаче няма да има, казвам ти го на ушенце! :)

12

Волен

преди 8 години

Милата Куневица-гледа толкова уплашено и угрижено...Тя изобщо не е наясно с образованието-не знае нито едно стихотворение ни от Вазов, ни от Ботев..нещастница такава..Само за този 1 милиард и 300 милиона дето Танев го докара от ЕС за образователни цели мисли, но май ще ги пранджосат тези милиони за ...друго..с боце...Дали ще успеят обаче..???