Снимка: архив, Булфото
fallback

На протестите пред Народното днес ще има провокативни групи и платени агитки, които ще създадат излишно напрежение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пред Нова телевизия, като се позова на официална информация.

Oще по темата

Днес от 15 часа пред парламента ще се проведе протест под мотото "Национална Стачка - Тук Сме".

"По данни на МВР са установени провокативни групи и платени агитки, които ще се включат в насрочения протест пред Народното събрание и ще създадат излишно напрежение", посочи Атанасова.

Според нея има определени групи от хора или определени икономически кръгове, които искат да нагнетят излишно напрежението на фона на всички скандали в съдебната система и на фона на мониторинговия доклад за правосъдието.

"Аналогът с подаването на оставката на кабинета през 2013 година и коментирите дали сега ще има такава са неподходящи. МВР този път установиха достатъчно рано, че има хора, които излишно създават подобно напрежение. Доколкото имам информация вече са установени конкретни данни и лица, а не само някакви псевдоними в мрежата. Тоест на тези хора би им се търсила някаква отговорност за някаква дейност", коментира Атанасова.

Тя заподозря още, че добрата работа на НАП и агенция "Митници" удря по бизнеса с контрабандата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Ужассс

преди 8 години

Браво на МВР и службите ,показаха си голите *** или по точно пражките(каките в нета на бюрата в службите) пред ислямистите що за стока са!Трябва да падат оставки бе *** некадърни!

71

Анонимен

преди 8 години

ДА НАМЕРИМ ИСТИНСКА РАБОТА НА МВР!epicenter.bg/article/Avtomobil-na-turskiya-poslanik-parkira-do-stalbite-na-Natsionalnata-biblioteka/91152/2/0

70

GERGANA MANEVA

преди 8 години

МВР ТВЪРДЯТ ТОВА ,КОЕТО ИМ Е УДОБНО!

fallback