72

Ужассс

преди 8 години

Браво на МВР и службите ,показаха си голите *** или по точно пражките(каките в нета на бюрата в службите) пред ислямистите що за стока са!Трябва да падат оставки бе *** некадърни!

71

Анонимен

преди 8 години

ДА НАМЕРИМ ИСТИНСКА РАБОТА НА МВР!epicenter.bg/article/Avtomobil-na-turskiya-poslanik-parkira-do-stalbite-na-Natsionalnata-biblioteka/91152/2/0

70

GERGANA MANEVA

преди 8 години

МВР ТВЪРДЯТ ТОВА ,КОЕТО ИМ Е УДОБНО!

69

тя

преди 8 години

Свещенна простота! Нито имаше агитки , нито имаше провокатори , нито някой ми плати , че бях там! Измишльотини и едни и същи простотии

68

Анонимен

преди 8 години

Що е този рев и квалификации бе Десислава Атанасова? По времето на кабинета Орешарски имаше всекидневни протести пак от гореописаните провокативни групи и платени агитки. Сега са пак същите само че на ГЕРБ не Ви изнася. Не защитавам БСП, те са същите *** като Вас.Първо се вижте Вие какви ги вършихте после ревете като Ви прилагат същия номер.

67

матросчо

преди 8 години

"Заплакала е Македония, заплакалаза той ми Путин, Путин, Владимир.Каде си Путин, Путин, Владимир?Сега да дойдеш от ЕУ и НАТО да ме куртулишКаде си Путин, Путин, Владимир,сега да дойдеш от Америка да ме куртулиш?"Слушам те народ, народ поробен, македонски,внуци на Александър Македонски.Сега ке свършам яз во Сирия и во Турция,и одам тамо в Македония.Ние сме народ, народ православен, най-добар.Яз ке ви спасам от дявол америчкиКлимент и Наум нас ни дадоха слово, азбукаВие ни дадохте църква и писменост.Климент и Наум нас ни дадоха слово, азбукаи ние това не го заборава

66

Анонимен

преди 8 години

Когато слепец води слепци всички ще паднат в пропастта.

65

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 8 години

ДА ИМ ПОКАЖЕМ , КАКВО Е "български майдан"!Да им вземем парите от банките , и да избием колонизаторите.РУСИЯ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ , ДА НИ ОСВОБОДИ!

64

Анонимен

преди 8 години

Герберите прозилизат от семето на заптиета по време на турското СЪЖИТЕЛСТВО. Затова и така ги бранят, та чак промениха и историята. Позор !

63

Анонимен

преди 8 години

Айде аз се обличам да излизам за протеста. Взел съм си една *** яйца. Дано стигнат за дебелогъзите крадци.

62

DreamTheater

преди 8 години

Я се съберат 300-400 слабоумника ,я не.

61

Анонимен

преди 8 години

Голям страх тресе герберастките крадци и мошеници.Що така ?Нали са много стабилни и страна процъфтява. Корупцията де.

60

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO NE TRIABVA GERB I BORISOV DA SI PODADAT OSTAVKATA?NA PARVO MIASTO SME PO KORUPZIA V EVROPA,NAI-BEDNITE HORA S NAI-NISKITE ZAPLATI V EVROPA.NAI-LOSHOTO MIASTO ZA GIVEENE,NAI-MNOGO MLADI HORA NAPUSKAT BALGARIA ZAVINAGI.ZATOVA LI NE TRIABVA DA SE ISKA OSTAVKATA NA BORISOV,ILI I TOVA E PROVOKAZIA?

59

Анонимен

преди 8 години

Тиквата я полазили калинки, че дори говорят, ама само глупости можеш да чуеш от тях!

58

Анонимен

преди 8 години

До ЖиборА може може. ГЕРБ затова издигнаха лозунга "НИЕ МОЖЕМ ".

57

Анонимен

преди 8 години

А бе тези много ги е страх.Вече цяла седмица говорят колко е лошо да се протестира срещно тях и че това си е направо метеж. Страх ,та страх п........

56

Анонимен

преди 8 години

Червените *** да говорят за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител . От 1944 г. БКП-БСП убива собствениците за да им вземе имотите и парите . Това продължава и до днес от техните наследници. Последния пример е как ограбиха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария и Брюксел . Та така другари комунисти-социалисти-капиталисти , но винаги терористи .

55

до 115

преди 8 години

Ами ще продължи да прави това, което правеше и преди ГЕРБ - а именно - тутурутки за по 2 лв на площада в Дулово.

54

Анонимен

преди 8 години

Страх ги е Тиквите, страх ги е. Ще изпуснат лапането. Пак ще има павета по празните кратуни.

53

Анонимен

преди 8 години

Б,Б, П, П