Снимка: Reuters

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров предрече гибелна съдба на Европа. Той описа ситуацията на стария континент като хаос, в който чернокожи бият бели и ги изнасилват, а полицията пази вандалите.

"Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа", каза Сидеров по повод  напрежението в Германия и друга страни.

Още по темата

Той се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилваха момичета, посъветва жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

"Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират", каза още Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията си.

Сидеров обвини полицията в Германия, че изпълнява същите нареждания както българската. "Както тук на полицията нареждат да бият "Атака" и да пазят циганите и пришълците в кв. "Овча купел", по същия начин на германските полицаи им нареждат същото. Наскоро един от техните шефове съобщи публично, че им е било забранено да изнасят информация, свързана с престъпления на пришълци", каза Сидеров.

Според него това е част от обща политика, която се командва от САЩ. "Искат да превърнат Европа в един хаос, в който чернокожи да бият бели, да ги изнасилват, а полицията да пази тези вандали, защото така й е наредено", каза още националистът.

Той припомни, че Кристалина Георгиева, обявена за политик №1 у нас, посъветва България да привлича бежанци, за да се бори с демографския въпрос.

"Вече се изпълнява тази препоръка на комисарката, за съжаление от български произход. Бежанците да опреснят генофонда на българите, правят го и в Германия. Изберете я пак за политик на годината и за 2016-а", иронизира Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase