Снимка: архив Булфото
fallback

"Реформаторският блок трябва да оцелее. Надявам се, че след ваканцията ще намерим сили да останем единни. Когато сме повече, сме по-силни", обяви зам.-шефът на СДС Румен Христов в Русе.

Oще по темата

Според него всеки член на групата на РБ е важен и необходим.

Христов обясни и че е много важно стабилното управление на България да продължи и участието на РБ като катализатор на промените и на реформите в него.

"Договаряме се с ГЕРБ на всеки шест месеца да има преглед на постигнатия напредък, а там, където имаме изоставане, да търсим мерки и стъпки в посока ускоряване на реформите", каза още Христов, цитиран от БТА.

Той информира, че СДС стои зад всички министри на РБ, тъй като "те са успешни и направиха реформаторски стъпки в правилна посока".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ганчо

преди 8 години

Ало, кои сте Вие. Истинските седесари ги няма вече. Вие сте някакъв миманс, който търси как да седне на общата софра. Вас Ви нямаше в началото. Къде бяхте тогава, когато ни биеха????

6

Анонимен

преди 8 години

СДС да излезе РБ и направо да целува задниците на Агент Буда и Цвък с молба за вливане в Герб.Жалко,че точно тези клиентилисти и *** остсна абривиатурата. Не че вече има някаква стойност след Кабата,Пешо Коня и особено онзи червенобузест налезен кариерист Лукавия.

5

YORDAN

преди 8 години

А бе колеги от социалните мрежи които изразявате негодуване се страхувате да излезете с истинското си име.Един от многото Анонимни правилно споделя че една птичка пролет не прави; но как останалите да напуснат и се обявят за опозиция като кокала макар и огризан има за гризане и той е сладкия кокал както касапите казват при заколване на прасе по време на коледните празници за мезе .Сега е сезона на голямото клане и ако всички се обединят вместо коледно плрасе коледен Вот на недоверие

fallback